SIOL-telekom - lopovi!!!
Objavljeno 19 oktober 2007 - 13:53
http://www.delo.si/borza/
Objavljeno 19 oktober 2007 - 18:07
Lp
Objavljeno 19 oktober 2007 - 19:54
Internet še zdaj ne gre tako kot treba, vsakih nekaj dni ga ven vrže, tako da ne morem na net po 3-4 ure... To se dogaja po navadi v sredah, zjutraj, ko ne morem dostopati do šolskega urnika...Imam pa Statični IP.
Kolikokrat so bili še drugi problemi z modemom, jih več ne pomnim...Enkrat sem tudi klical na modro številko, ker enostavno je modem crknil. Bilo je v Ponedeljek. No ov mi reče, da ga v torek popravijo. No serviser je prišel za 2 tedna, jaz pa sem se nekaj igral z nastavitvami modema, pretikal kable kot nor, formatiral dva računalnika...pa se je samo od sebe postavilo na noge...
Čez 1 mesec mi poteče aneks...Grem na nekaj cenejšega in hitrejšega...
Objavljeno 19 oktober 2007 - 22:00
PS: čist neumesten komentar ampak trenutno poslušam radio 1 in muska je res supeeeeeeeeeeeeer. Sem moral reči ker je zakon. Pa sry za off topic.
Objavljeno 19 oktober 2007 - 23:12
Pri SIOL-u imam že od začetka ISDN, pa takoj, ko je bilo mogoče, tudi ADSL.
Čisto na začetku sem res enkrat dolgo čakal na novi ISDN modem, ki mi ga je skurila strela(novega pa sem dobil zastonj! :bow: ), a sicer so mi stvari urejali res tekoče! :ok: Je pa gotovo odvisno od kje si.
V treh primerih s kritikami gotovo nimate prav:
-Tudi v bistveno bolj razvitih deželah niti slučajno ni speljan hitri internet do vsakega zaselka!
-Hitrost seveda pada z oddaljenostjo od centrale!
-In če si kdo ne zna na PC-ju nastaviti stvari, temu ni kriv SIOL!
Na mestu pa so kritike glede vezave ADSL na ISDN, če komu res zaračunavajo za hitrost, ki na določeni lokaciji ni možna, verjetno pa tudi na vsaki centrali osebje ni enako ažurno.
Objavljeno 20 oktober 2007 - 18:01
Zdaj novembra bo dve leti odkar imam VoljaADSL paket,in nimam nikakršnih pripomb, ker dela vse v nulo. :ok:
Tako mi niti na pamet ne pride,da bi v bližnji prihodnosti menjal ponudnika internetnih storitev...gooo Tuš Telekom. :roll: ;-)
Isto velja zame, sošolci so me prepričevali naj vzamem paket od siola, a sem raje šel na Voljo (prej imel z njimi 56k modem). Zdaj 2leti kasneje vse lepo in prav in gotovo nebom menjal ponudnika
Naj živi TušTelekom :bravo:
Objavljeno 23 oktober 2007 - 09:20
Objavljeno 25 oktober 2007 - 18:32
Zadevo sem nekako uredil (vsaj upam da je tako). Pri sklepanju pogodbe, je tip v Telekomu "pozabil" označiti, da sklepava pogodbo v okviru njihove akcije in da se veževa za vsaj 12 mesecev, pa čeprav sem se s prejemom Tv-komunikatorja zavezal za 24 mesecev. Kaj čmo, birokracija pač. V glavnem, to položnico moram plačati, potem pa 4 mesece brez plačila.
uf še dober, da si tole povedu, sem že skor kolega klicu da se naj še 1x pozanima če ima res 4mesece brezplačno. on je tudi vzel trio pri siolu, ker nič drugega žal ne more imeti.
jaz sem na t-2
Objavljeno 03 december 2007 - 14:44
Nauk te zgodbe...če imate slučajno kakršenkoli problem v zvezi s Telekomom, nikar v celjsko TELEtrgovino, ker ne boste čisto nič uredili. Raje vprašajte na RN forumu, vam bodo vaši živci zelooo hvaležni.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov