Objavljeno 14 december 2007 - 17:43

Objavljeno 16 december 2007 - 13:49
Objavljeno 16 december 2007 - 14:13
Objavljeno 16 december 2007 - 15:46
ps.: možnost do www imam samo preko tuš telekom in siola, ker ostali ponudniki nimajo svojih central...
hvala, LP!
Objavljeno 16 december 2007 - 17:40
Objavljeno 16 december 2007 - 18:14
Objavljeno 18 december 2007 - 08:51
Objavljeno 30 december 2007 - 15:49
Objavljeno 04 januar 2008 - 18:34
Wizmaster, ker deloma razumem tvoj problem, sem malce priredil tvoj post, da bodo ljudje lahko normalno brali. Ti pa priporočam, da zamenjaš tipkovnico, saj je verjetno hudo, da ti hočeš napisati recimo besedo "žal", a ti tipkovnica napiše "žou".
TUKAJ imaš en link, pa si izberi tipkovnico po svoji meri.
Pa še moja popravljena verzija tvojega posta.
"Pa mi povej slednje.
Zakaj potem v pogodbi piše, da se zadeva priključi ob dostavi, vendar pa se nismo dogovorili, kdo bo to naredil? Pa še to, ko že ravno omenjam. Zadnjič sem bil pri kolegici, katera je naročila Siol in so ji na Telekomu naredili isto škodo kot pri moji punci in ji niso odobrili dostopa do T2. Vzeli so torej modri Siol + TV. V pogodbi jasno piše, da se zadeva montira ob dostavi paketa, vendar so ga prejeli po pošti. V sami pogodbi je bil ta stavek že v osnovi podčrtan z rdečo barvo. Saj mi je žal, da nisem slikal in prilepil sem. Sramota. Zadeva smo na koncu vseeno le napeljali, glede na to, da so bili podatki o tem, kam se kaj priklopi, pomanjkljivi, in smo morali večkrat klicati na Siol, ker ni nič delovalo.
Pri dostopu na internet si moral vstaviti CD, namestiti program in nadaljevati po navodilih, vendar se je na ekranu prikazalo le »dostop do interneta ni možen« - in to v času registracije. Kako pa se naj potem človek sploh registrira? Zoper smo klicali na Siol in končno uspeli po dolgotrajnem trudu.
Resetirali smo računalnik, a se na internet kljub temu nismo mogli prijaviti. Linija sploh ni bila aktivirana, zato smo spet klicali na Siol. Končno smo zadevo spravili k delovanju.
Nadaljevati smo hoteli še s televizijo. Živ polom. Nikjer ni pisalo, kje na modemu se vtaknejo kabli, zato sem preizkusil vse možne luknje. Predvideval sem, da se mora vtakniti v eno izmed »ethernet« lukenj in to sem tudi naredil. Zgodilo se ni nič. Napisalo mi je, da trenutno ne more prikazati programov, ker ni dostopa do centrale. Spet sem klical na Siol, kjer so mi povedali, da zadeva spet ni aktivirana. Ko so jo končno aktivirali, smo mi v treh urah zadevo usposobili tako kot treba. Zraven je seveda treba prišteti še približno 45 minut za montažo napeljave, ker smo želeli, da navzven ni vidna. Zvrtati smo morali tudi v steno. Zadevo smo morali tudi večkrat resetirati, ker se ni hotela avtomatsko nagraditi. Enostavno se je ugasnila in tako tudi ostala. Ko si jo prižgal, je postopek ponovila.
Pri T2 pa je mojster zadevo uredil v približno sedmih minutah dela.
Se opravičujem, če sem naredil kako napako. Trenutno imam zelo staro tipkovnico in tipke ostajajo notri."
Objavljeno 04 januar 2008 - 18:41
Veš ob tipkanju na tako tipkovnico hitro zgubiš potrplenje in živce, zato zadevo rahlo prirediš. Lepo od tebe da si si uzel čas in zadevo popravil. Dobiš petko v redovalnico za lepopis.
![]()
Kar se tipkovnice tiče. Ko bom našel pravo jo bom kupil in ne rabim tvojega nasveta.
Objavljeno 04 januar 2008 - 21:51
Veš ob tipkanju na tako tipkovnico hitro zgubiš potrplenje in živce, zato zadevo rahlo prirediš. Lepo od tebe da si si uzel čas in zadevo popravil. Dobiš petko v redovalnico za lepopis.
![]()
Kar se tipkovnice tiče. Ko bom našel pravo jo bom kupil in ne rabim tvojega nasveta.
No, potem pa hitro kupi, z nasvetom ali brez, predno si nabereš preveč kartonov za diskvalifikacijo.
PRAVILA FORUMA!
Objavljeno 14 januar 2008 - 21:20
Objavljeno 15 januar 2008 - 08:24
Objavljeno 15 januar 2008 - 08:45
Jaz imam tud en hud problem s SIOL-om.
Prej sem imel internetnega ponudnika "Perftech", ker pa je zdaj kupil TELEkom to podjetje imam same probleme...
Stvar je sledeča...
Vzel sem paket duo, ker naj bi bilo 4 mesece brezplačno za nowe naročnike. In glej ga zlomka, oni so mene obravnavali kot že obstoječega uporabnika SIOL storitev. Jaz pa nisem nikdar prej podpisal pogodbe z njimi :joj:
Sem poklical na telekom, pa so rekli da ste že podpisali pogodbo, pol me je pa vzdvignalo, sem jim nekaj krepkih powedal, naslednji dan pa takoj reklamacijo napisal.
zdaj upam da bo kaj..., če ne pa tožba :x
Objavljeno 15 januar 2008 - 11:08
Objavljeno 15 februar 2008 - 17:00
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov