Drugače pa... Kar naj bodo vsi, je vsaj konkurenca, že tako se nam na procesorski fronti slabo piše
Apple vs. Microsoft vs. Linux
Objavljeno 05 januar 2008 - 18:04
Imel sem priložnost preizkusiti vse tri, mi je Linux najbolj všečen, čeprav imam XP trenutno, drugače pa se mi kot firma najbolj dopade Apple zaradi gadget-ov, čeprav vse stane ko hudič.
Men je pa všeč da ni kište in kablov!
Objavljeno 05 januar 2008 - 18:47
Apple da več na lep izgled, na žalost je tudi cena višja.
Bolj razviti so programi za obdelavo slik in videa.
Microsoft pa se trudi narediti vse čimbolj poceni.
Vsi programi so nekako enakovredni.
Programi so še kar dobri, razen MovieMaker je pa eno skropucalo.
(če primerjaš z iMovie-jem)
Objavljeno 05 januar 2008 - 19:11
Eh edina prednost kolikor vidim je v video obdelavi tukaj windows še ma probleme. Heh sem pa naletel na zanimiv filmček pc vs mac nadgradnja :grin:
http://tv.truenuff.com/mac/os.php
Objavljeno 05 januar 2008 - 19:49
Osebno sem za Maca. Doma imam dva(starega imaca in macbooka). Sploh nevem zakaj se ljudje še trudite z windowsi(poleg tega, da pač določeni programi obstajo le za windowse).
Mac OS 10.5 je pa bomba in je samo še povečal prednost pred Windowsi.
Objavljeno 05 januar 2008 - 19:53
Pol sem pa še tole najdel v Mojem MAC-PCju... :joj:

No jaz pa pravim MACu, da je "gajba jabug" ker nima več PowerPC teh...
Objavljeno 05 januar 2008 - 20:01
Uporabniški vmesnik,povezovanje v mreže(čeprav se kdaj priOS X zakolca pri Wifi), pa še kaj, sej je polno teh primerjav. Res pa je da je OS X zelo švoh kar se tiče iger in tega, čeporv bo baje EA razvijal tudi za njih.
Objavljeno 05 januar 2008 - 20:02
Apple računalniki niso dragi. Primerjate računalnike z isto strojno in programsko opremo(windowsi licenčni) in izračunajte.
Osebno sem za Maca. Doma imam dva(starega imaca in macbooka). Sploh nevem zakaj se ljudje še trudite z windowsi(poleg tega, da pač določeni programi obstajo le za windowse).
Mac OS 10.5 je pa bomba in je samo še povečal prednost pred Windowsi.
Sam ne uporabljam MacOS-a samo zaradi razloga, ker si (če priznaš ali pa ne) zelo omejen z naborom software-a. Ne govorim o kvaliteti da ne bo pomote ampak kvantiteti. Preprosto meni ne zadostuje.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov