Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#261 player123

player123

Spammer

• Members
  • 3.778 objav
  • Interesi:računalniki

Objavljeno 20 april 2009 - 17:13

Ah ... kaksen kiks je tale stran ... pa tako dolgo smo morali cakati ....
Forum je se nekako - samo ostalo je pa nepregledno tako da odbija ze na prvi pogled ...

#262 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Raveland ;)
  • Interesi:Webdesing, 3D, Photoshop stuff...

Objavljeno 20 april 2009 - 18:14

Jah.. pač je tako z vsako stvarjo ko si dalj časa navajen nanjo. Treba se je pač navadit, pa potem samo 'kritizirat'. Sicer mi je stran všeč, vendar ne tako kot prej. Kar se tiče foruma pa ne, ker če imaš še vedno 19" CRT (star) monitor še vedno čudno prikaže forum.

#263 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 20 april 2009 - 18:24

Jah.. pač je tako z vsako stvarjo ko si dalj časa navajen nanjo. Treba se je pač navadit, pa potem samo 'kritizirat'. Sicer mi je stran všeč, vendar ne tako kot prej. Kar se tiče foruma pa ne, ker če imaš še vedno 19" CRT (star) monitor še vedno čudno prikaže forum.

Kaj pa je narobe? Žal nimam možnosti,da bi si ogledal na 19" CRTju zato sprašujem.

#264 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 18:47

Ne, sej to so redki primeri, vendar imam trenutno tukaj tak monitor. Problem je, da stran razregne.

#265 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 19:19

Ali lahko to slikaš, da vidim v čem je težava?

#266 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 20:58

Objavljena slika

#267 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:02

Kakšno ločljivost pa imaš na tem 19" monitorju? 1024x768?

BTW: Dodal sem še par smeškov. Ima še kdo kakšno razumno željo?

#268 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:09

Nekaj, ki so bile že napisane.
1) V temi bi mogel videti katere poste si prebral, katere ne.
2) Ko klikneš na avtorja teme, bi se lahko obarval črno, pa dal v hitri odgovor, kot prej.

To jaz osebno najbolj pogrešam.

#269 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:09

Ja trenutno imam doma ta monitor, ker je drugi na popravilu, ampak ker je v šoli podobna situacija sem zato komentiral.

Sicer pa ja.. spodaj sem dodal kljukico " Omogoči obveščanje po emailu o novih prispevkih", vendar me zanima a to vedno moraš dodat ob odgovoru, ali to deluje samo po sebi, namreč ko sem prvič napisal 'problem' sem nastavil to možnost, vendar e-maila nisem dobil.

#270 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:15

Nekaj, ki so bile že napisane.
1) V temi bi mogel videti katere poste si prebral, katere ne.
2) Ko klikneš na avtorja teme, bi se lahko obarval črno, pa dal v hitri odgovor, kot prej.

To jaz osebno najbolj pogrešam.

Raziskujemo obe možnosti.

Ja trenutno imam doma ta monitor, ker je drugi na popravilu, ampak ker je v šoli podobna situacija sem zato komentiral.

Sicer pa ja.. spodaj sem dodal kljukico " Omogoči obveščanje po emailu o novih prispevkih", vendar me zanima a to vedno moraš dodat ob odgovoru, ali to deluje samo po sebi, namreč ko sem prvič napisal 'problem' sem nastavil to možnost, vendar e-maila nisem dobil.

1. Ali vaša šola ne sodeluje na razpisih MŠŠ? Tam so bili zadnji monitorji z ločljivostjo 1024*768 na voljo pred 6 leti? Vsi novejši razpisi imajo 17" oz. 19" LCD monitorje. Takoj reci mami, da se pritoži na svetu staršev :)

2. Si poskusil z možnostjo "Naroči se na ta forum" (desno zgoraj)?

#271 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:21

Heh.. glede na to, kakšna je naša šola, in da je smer elektrotehnik računalništva, in da je še kar nekaj učilnic kjer so 17" CRT monitorji, mislim, da mi ni potrebno več naprej razlagat. :)

Sicer pa ja,.. dovolj offtopica, sem pokazal/povedal samo 'problem'. Sicer pa ja.. RN je zakon! ;)

#272 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:24

Tudi na naši šoli imajo take monitorje, da Bogpomagaj :)

Večina jih je 17 palčnih CTR (v e-šoli). Pa še račinalniki so tako stari, da se Dreamweaver, Corel photo Paint, odpira 2 minuti. En je pa celo tak, da je program Picasa nameščalo 35 minut, ostalih 10 minut pa se je odpiral. Pa je šla ura... In sem glih jaz ga dobil, pa nisem tisti dan nič naredil. Imajo pa po vseh pisarnah 17 ali več LCD-je, pa tudi računalniki niso tam slabi.. Ampak kaj nam to pomaga?

Tudi sam dostikrat sem v šoli prej pogledal, sedaj pa je drsnik, in se mi ne dopade, pa ne pogledam več. Zato pa pogledam doma tolikokrat več.

#273 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 21:26

Statistično največ uporabnikov (90%) pregleduje ta forum v ločljivosti 1280x1024 ali več zato ...

Žal je bilo nekje potrebno postaviti mejo, glede na prve odzive na dinamično spreminjanje.

#274 carot

carot

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 20 april 2009 - 22:39

Ma dej, katastrofa, upam, da bodo kaj izboljsali to, saj ponavadi me je avtomatsko loginalo v OPERI, zdaj kr pozablja, da sem loginan, pa stran je nekoliko nepregledna. SPLOH ME MOTI, DA JE PREMALO NOVIC NA ENI STRANI, TOREJ VSAKIC NEPOTREBNO KLIKANJE, PA SE SREDNJI MISKIN GUMB NE DELA, DA NE MORAM ODPRETI VEC NOVIC HKRATI, TOREJ VSAKIC KLIKNITI, CAKATI, DA SE ODPRE STRAN, PREBRATI, KLIKNITI BACK in ISKATI NAPREJ, ITD..., katastrofa, to morajo ujno popraviti, tako kot je bilo prej in se enkrat, da je vec novic naenkrat in z drsnikom, ne kot slotech, ko je imel nekoc, ko si vidu samo novejse novice in potem klikanje arhiv, itd..... CENE BOM NEHAL UPORABLJATI TO STRAN, KER SEM NASU ZE BOLJSO.

#275 debipirat

debipirat

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 22 april 2009 - 13:06

CENE BOM NEHAL UPORABLJATI TO STRAN, KER SEM NASU ZE BOLJSO.

OK včasih, bi ti rekel par ostrih, samo.... OK in katera je bolša stran?

Sem pa opazil še eno stvar, pred kratkem so prenovili tudi http://dne.enaa.com ( ne delam reklame ),
ki je, če pogledaš na hitro podobna računalniškim novicam, samo ne vem zakaj ampak.
Verjetno zelo pomaga to, ker stran ni stinjena v levo ampak je lepo na strni.

Samo moje mnenje.

#276 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 22 april 2009 - 13:33

CENE BOM NEHAL UPORABLJATI TO STRAN, KER SEM NASU ZE BOLJSO.

Tako ne govori pravi član RN. B)

#277 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 22 april 2009 - 13:39

Ah no. Pustite ga. Je pač povedal, kaj si misli.

Zato je ta tema tu. In če se kaj prime, se prime.. Ni pa odvisno to od nas na forumu, verjemite pa, da uredništvo tole vse bere..

#278 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 22 april 2009 - 14:01

Ja upam da resno berejo tole in da bodo kmalu naredili kaj glede tega, ker drugače se bodo izkazali za popolne nesposobneže! :)

#279 carot

carot

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 22 april 2009 - 18:22

Tako ne govori pravi član RN. B)

Ta stran mi je kr vredu, ker ima dosti svezih novic, saj ponavadi kr daja linke do ze napisanih novic, ter lahko teme tudi ocenjujes, tako, da pomembnejse lazje najdes, itd...

link do strani izbrisan

Ja jaz sem bil zvest RN precej casa, samo ta nova podoba mi res ni vsec in upam, da bodo omenjene napake popravili, tako, da bo stvar vsaj delovala tako, kot je prej.

Pravi clan mora tudi kdaj kaj kritizirati, saj na podlagi kritik se lahko kaj izboljsa, samo zal, kot sem rekel, ce se stvari ne bodo porihtale, potem ne bom vec toliko obiskoval vec to stran in verjetno se marsikdo drug ne.

Moram pa pohvaliti anketo in ta forum, da je bil dosegljiv na prvi strani, saj ankete so zmeraj dobrodosle, saj tako, lahko dobite neko statistiko o uporabnikih, zal pa ne morate tocno vedeti, kaj jih tocno moti, zato pa je ta forum in upam, oziroma mislim, da boste tudi omenjene stvari uredili kot se spodobi.

Torej vec novic na eni strani z drsnikom, ter moznost odpiranja novic v vec tabih z srednjim miskinim gumbom, ker zgleda da je to zdaj onemogoceno, ter popraviti to avtomatsko prijavo, ker mislim, da meni pozablja, tako kot na OBALA.NET, kar je zelo motece.

#280 primoz86

primoz86

Poročevalec

• Members
  • 614 objav

Objavljeno 22 april 2009 - 20:57

Najbolj všeč od nove strani mi je pa to, da so javna naročila v novi rubriki in ne pod Novo na forumu!

Drugače mi je bila pa prejšnja stran Računalniških novic bolj pregledna!

Upam, da se bom navadil!

Lp

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov