Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#421 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 04 avgust 2009 - 12:20

<br />Pozdravljen, a to se dogaja samo danes?<br />

&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<br />Vse te napake so se mi že zgodile kar nekaj časa nazaj, skupaj 3x. Mi pa od včeraj deluje normalno.

Edit: Sem spremenil geslo nazaj se odjavil in spet ne prime :|

#422 bajdec

bajdec

Poročevalec

• Members
  • 540 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Podkum
  • Interesi:Izdelava spletnih strani

Objavljeno 04 avgust 2009 - 15:29

meni bi bila stran lepša če bi bila prva stran postavljena na sredino, ne da je čisto na levi, pri večjih resolucijah je čudno tam da je čist levo, desna polovica pa je prazna :wall:

#423 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 04 avgust 2009 - 18:45

meni bi bila stran lepša če bi bila prva stran postavljena na sredino, ne da je čisto na levi, pri večjih resolucijah je čudno tam da je čist levo, desna polovica pa je prazna :wall:

Pozdravljeni!

Nova postavitev ki bo nared do konca avgusta predvideva sredinsko postavitev in stran na dimenzijo 1280 x XXXXX

lp, Boštjan

#424 pubi

pubi

Igračar

• Root Admin
  • 114 objav

Objavljeno 04 avgust 2009 - 20:29

Vse te napake so se mi že zgodile kar nekaj časa nazaj, skupaj 3x. Mi pa od včeraj deluje normalno.

Edit: Sem spremenil geslo nazaj se odjavil in spet ne prime :|

Pozdravljeni, prosim če si zbrišete vse cookie v brskalniku ter začasne datoteke. V bazi sem preveril vaše podatke in so pravilni, tako da zaenkrat ne vidim problema iz naše strani.

Nato se ponovno poskusite prijaviti z geslom, katerega ste določili. V kolikor ne bo delovalo, prosim, če mi lahko, kar se da natančno, opišete naravo problema.

Lp, Boštjan

#425 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 04 avgust 2009 - 22:36

Pozdravljeni, prosim če si zbrišete vse cookie v brskalniku ter začasne datoteke. V bazi sem preveril vaše podatke in so pravilni, tako da zaenkrat ne vidim problema iz naše strani.

Nato se ponovno poskusite prijaviti z geslom, katerega ste določili. V kolikor ne bo delovalo, prosim, če mi lahko, kar se da natančno, opišete naravo problema.

Lp, Boštjan

Geslo zdaj deluje, nisem pa nič brisal.

#426 pubi

pubi

Igračar

• Root Admin
  • 114 objav

Objavljeno 04 avgust 2009 - 23:26

Geslo zdaj deluje, nisem pa nič brisal.

Prav, če bo še prišlo do tega, potem prosim, da si natančno zabeležite postopek in nam ga sporočite.

Mogoče še v vednost, da v kolikor uporabljate IE8 ali windows 7, sem tudi sam opazil, da pri določenih posodobitvah, sam odstrani nekatere shranjene podatke, posledično tudi cookie za avto. prijavo na naš portal.

Lp, Boštjan.

#427 stik2

stik2

Raziskovalec

• Members
  • 92 objav

Objavljeno 11 avgust 2009 - 16:36

Od kar imate novo stran redko zaidem sem gor.Prej sem bil dostikrat na vaši strani in na forum se mi je zdel čisto vredu. Od sedaj pa me muči nisem pregledal vse te teme morda je že kdo izpostavil to zadevo. Neugodno mi je pri resoluciji 1600x1200 (20.5inch ekran) kjer imam malo povečane črke da se da sploh brat zadevo se mi sedaj vaša stran in pa seveda forum raztegne,tako da če hočem prebrat celo vrsto moram stran šibat v levo in desno stran da pridem skozi celo vrsto da preberem zadevo. Upam da se da to zadevo kako drugače uredit, npr da ko se črke povečajo da ko zmanjka prostora da se prestavijo v v nasljednje drugo vrstico ne pa da se stran razteguje dapotem če hočeš vse videt prebrat da moraš šibat drsni trak levo desno da vidiš celo stran.Za mene je ta stran zelo slabo glede tega narejena.

#428 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 13 avgust 2009 - 22:59

Kaj a imam jaz kaj v nastavitvah narobe pošlihtano, ali kaj. Zakaj mi ne kaže več kot prej, ampak moram a odgovor prej kliknit tisto od spodaj. .

Objavljena slika

Se pa opravičujem, ker nisem nič rezal, in sem že malo zaspan.

#429 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 13 avgust 2009 - 23:22

Desno zgoraj so Možnosti. Klik! Prestavi Način prikaza v Standard.

#430 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 14 avgust 2009 - 09:39

Hvala.

#431 radeon9600

radeon9600

Iznajdljivec

• Members
  • 856 objav
  • Kraj:Vukojebine

Objavljeno 26 avgust 2009 - 23:11

Ali meni narobe kaže ali je bila stran še malo (kar veliko) spremenjena?

#432 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 26 avgust 2009 - 23:31

Ali meni narobe kaže ali je bila stran še malo (kar veliko) spremenjena?

Res je bila spremenjena. Trenutno je še v beta fazi. Se pa obeta še nekaj sprememb.
Kakšni komentarji.

#433 joe14

joe14

Poročevalec

• Members
  • 561 objav
  • Kraj:Severna Primorska; 127.0.0.1
  • Interesi:Izdelovanje spletnih strani, ...

Objavljeno 26 avgust 2009 - 23:46

Res je bila spremenjena. Trenutno je še v beta fazi. Se pa obeta še nekaj sprememb.
Kakšni komentarji.

samo opazka, ne jemat kot negativno: za netbooke preširoka stran (max: 1000px)
na pc pa zgleda kar lepo

#434 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 26 avgust 2009 - 23:53

samo opazka, ne jemat kot negativno: za netbooke preširoka stran (max: 1000px)
na pc pa zgleda kar lepo

Ja res je, glede na trenutno podatke bo za 12,8% uporabnikov preširoka stran (to so tisti, ki imajo 1024 ali manj). Vendar se je po statistikah samo v letu dni zmanjšalo iz 20% na 12,8%. Tako smo se odločili stran postavit na 1280.
Tako, da moramo iti naprej glede večjih resolucij.

Za netbooke pa bo verjetno malo široka, vendar je osnovna informacija vseeno vidna.

Hvala za info.

#435 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 26 avgust 2009 - 23:56

Ok, meni pa kaže sedaj zelo čudno, Vse pomešano.

#436 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 26 avgust 2009 - 23:59

Ok, meni pa kaže sedaj zelo čudno, Vse pomešano.

Kako to mislite?

#437 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 27 avgust 2009 - 06:25

Na hitro pogledano me moti predvsem to, da je še vedno premalo novic na prvi strani in na strani z novicam. Jaz bi dodal vsaj še 4 če ne 6, tako da lahko na desni strani lepo razporediš vse widgete in da nimaš potem spodaj natlačene in da ni praznega prostora vmes.

Kar se samega designa tiče je pa tako, da strani manjka neko ozadje. Že samo če je glavo strani pogledaš se ti zdi da je vse kar nametano gor. Največ pa k temu prispeva tisti veliki oglas, ki sploh me paše tja gor. Enako velja za tistega kvadratnega takoj pod glavo na desni. Kaj išče to sploh tam? Če mislite imeti oglase potem jih dajte na dno strani ne pa na vrh, da potem stran zgubi vso funkcionalnost in še videz profesionalnosti....

#438 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 27 avgust 2009 - 12:48

Katastrofa. Milo rečeno. Od tistih štirih izgledov (A:B A:B) sta najboljša in najlepša oba izgleda A. Vi pa ste izbrali oba izgleda B. Za komentarje mora bit več prostora (izgled A), novice pa je lepše če so ena pod drugo (izgled A). Prav tako se sprašujem, ZAKAJ ZA VRAGA NE POVEČATE ŠTEVILA NOVIC NA ENI STRANI, saj je to vaš point (računalniške NOVICE). Poleg vsega pa niste dodali niti kratic avtorjev članka, in tudi Promocijske novice nikje ne piše, kolikor sem gledal, za "češnjo na smetano" pa na INDEX strani še vedno piše Preberi vse novice, namesto da bi dodali strani, tako kot je na /novice.

Do sedaj sem bil potrpežljiv (pa tudi zmanjšal aktivnost na portalu in forumu), ampak to je pa katastrofa. Če je to vaša osnova za končni produkt, se poslovim od portala (forum bom še bral, dokler še tega ne uničite). Zato prosim za odgovor, g. Boštjan, da ne vztrajam več.

#439 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 27 avgust 2009 - 13:48

bostjanS prilagam slike:

Po vrsti, kot gre po eranu navzdol.

Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

V Mozilli Firefox mi pa kaže normalno. Samo je nebi uporabljal....

#440 jodlajodla

jodlajodla

Sufler

• Members
  • 247 objav

Objavljeno 27 avgust 2009 - 16:30

Opazil sem 2 napaki :blush:

1. Napaka je na forumu, zgoraj kjer je logo strani -> je povečan (izvirna velikost: 193x65, povečan na 241x90)
Objavljena slika

2. Napaka je isto na forumu, očitno pri prevodu - pri msnju, kjer piše Vpisši svoj MSN, namesto Vpiši svoj MSN
Objavljena slika

Upam, da sem vam kaj pomagal :rant:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov