10x bravo za admine!
Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Ustvaril
mpritr1
, apr 04 2009 02:23
Odgovorov v temi: 501
Objavljeno 07 april 2009 - 06:14
Ja sicer ne vem zakaj bi se tega tako branili ampak ok. Na sredini foruma je vredu, ker ni take intenzitete bele barve ampak če pa gledaš glavo strani, jo je pa kar malo preveč. No kakor koli, lepo je, da je forum skrčen. Sedaj pa to naredite še za glavno stran pa ste na konju.
Objavljeno 07 april 2009 - 06:57
Pozdravljeni, jaz morem samo rečt, da mi je bila stran racunalniske-novice.com najboljša računalniška stran sloveniji, lepo pregledna, velik informacij, vse lepo na svojem mestu.
Sedaj pa je stran dobesedno v ku......
Nepredledna, polno nepotrebnih in motečih stvari. In zgleda, kot bi prišel na eno stran z samimi oglasi.
Vem, da oglasi morejo biti, samo kar je pa moteče je pa moteče.
Potem novice.
Če lahko iz naslova strani kaj izveš piše "racunalniske-novice", to pomeni tako kot včasih polno dobrih zanimivih novic.
Sedaj pa zgleda da novice sploh niso več pomembne. Imaš tistih 5 novic na stran, kar je 100% premalo (po moje bi blo vsaj 10 na stran super).
Kot drugo, zakaj ne moreš odpirat posameznih novic v zavihkih. (Bedasto, ne vem zakaj bi odpiral vsako novico posebej, hodil nazaj spet odpru novico ....)
Drugače dizajn ni slab, ampak za mene trenutno razočaranje. še http://debersek.com in http://dne.enaa.com/ imata bol pregledno.
Mogoče so bile moje besede mal močne, samo včasih kritika pomaga.
Forum je pa zelo ql
Sedaj pa je stran dobesedno v ku......
Nepredledna, polno nepotrebnih in motečih stvari. In zgleda, kot bi prišel na eno stran z samimi oglasi.
Vem, da oglasi morejo biti, samo kar je pa moteče je pa moteče.
Potem novice.
Če lahko iz naslova strani kaj izveš piše "racunalniske-novice", to pomeni tako kot včasih polno dobrih zanimivih novic.
Sedaj pa zgleda da novice sploh niso več pomembne. Imaš tistih 5 novic na stran, kar je 100% premalo (po moje bi blo vsaj 10 na stran super).
Kot drugo, zakaj ne moreš odpirat posameznih novic v zavihkih. (Bedasto, ne vem zakaj bi odpiral vsako novico posebej, hodil nazaj spet odpru novico ....)
Drugače dizajn ni slab, ampak za mene trenutno razočaranje. še http://debersek.com in http://dne.enaa.com/ imata bol pregledno.
Mogoče so bile moje besede mal močne, samo včasih kritika pomaga.
Forum je pa zelo ql
Objavljeno 07 april 2009 - 07:55
Pa kaj res nima noben drug problema z dostopm na RN ? Sem probal na več računalnikih doma in isto v službi (FF in IE) ampak povsod enako, če imam zavihek od RN novic odprt malo dlje časa (nevem par dni rec.) se mi pojavi tole in z tem brskalnikom ne morem več na forum tudi če ga ponovno zaženem. Se mi pa to dogaja samo z to stranjo druge vse delajo bp.
Objavljeno 07 april 2009 - 08:30
Hja tole je pa zelo žalostno!
Stran je počasna, nepregledna, sredinski gumb na miški ne deluje,...
Ker težko kaj sploh še najdem oz. zvem kaj je novega bom raje zamenjal stran za kako drugo, ki je vsaj kolikor toliko podobna vaši prejšnji strani. Razočaranje na celi fronti!!!!!!!!!!!!!
Stran je počasna, nepregledna, sredinski gumb na miški ne deluje,...
Ker težko kaj sploh še najdem oz. zvem kaj je novega bom raje zamenjal stran za kako drugo, ki je vsaj kolikor toliko podobna vaši prejšnji strani. Razočaranje na celi fronti!!!!!!!!!!!!!
Objavljeno 07 april 2009 - 10:39
Enostavno neuporabno... Res da starejša podoba ni bila bogvekaj, vendar je bila funkcionalnisti dosti bližja kot trenutna. Že res, da dandanes "wide screen" prevladuje, vendar to ne pomeni, da bi morala stran zasedati celoten ekran ???
Prednost "wide screen-a" je predvsem v tem (če vzamemo v zakup, da surfamo po web-u), da spletnega odjemalca na razširimo do polne velikosti, saj s tem lahko obladujemo ostale operacije, programe... na preostanku ekrana..
Prednost "wide screen-a" je predvsem v tem (če vzamemo v zakup, da surfamo po web-u), da spletnega odjemalca na razširimo do polne velikosti, saj s tem lahko obladujemo ostale operacije, programe... na preostanku ekrana..
Objavljeno 07 april 2009 - 13:41
Pa kaj ste tlačili vreme javna naročila in kajvemkakšne novice še noter??? Prej je bila stran pregledna, morda ni zgledala ravno najbolj trendovska, a takoj sem videl novice iz sveta računalništva in tehnike, to kar me je res zanimalo. Tri klike pa sem vedel vse. Zdaj pa neke novice v flashu, vse razmetano, zadeva zahteva hitro povezavo itd. Zelo zelo ste me razočarali, prej sem novice kliknil vsako jutro takoj za 24.com in cnn, od zdaj naprej pa mislim da jih ne bom več gledal. Res škoda. Malo preštejte koliko je negativnih odzivov v tej temi in se zamislite nad svojim početjem. Vsem je skupno: nepregledno, nepregledno, nepregledno. LP
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov