Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Objavljeno 05 april 2009 - 22:45
4. FORUM. Všeč mi je možnost izbire med Označi forum kot prebran in se vrni in Označi forum kot prebran in se vrni na prvo stran. Ker t.i. Obvestila vzamejo več prostora kot prej, me malo moti, ker aktivnost se prične pod t.i. Teme foruma, in morem več ali manj vrteti gumbek, da pridem dol
. Če pogledamo vizualno in tehnično, mi je novi forum ljubši.
Me pa zanima, zakaj niste prevedli v Zasebna sporočila ali Sporočila (ali karkoli podobnega), pač pa ste pustili 0 novih sporoči? To mi ni všeč.
EDiT:
Statistika foruma
naši člani so prispevali skupno 663,159 prispevkov
Imamo že 63,823 registeriranih članov
Obvestila bomo uredili čimprej. Žal je zaradi prehoda trenutna situacija. Hvala za potrpežljivost.
0 novih sporočil je avtogenerirana povezava. Tudi prej je bilo tako.
Statistika popravljena. Hvala za opozorilo.
Definitivno morate stran centrirati, ker drugače zgleda popolnoma brez oblike, in mučno je brati vse skupaj čisto pri levem robu.
Pa forum izgleda preveč "flat". Vsaj headerje in še kak del zamenjajte v gradiant. Potem pa bo zadeva luštna.
Edit 1. Pa naredite, da bo na forumu funkcija "hitri odgovor" že avtomatsko vključena, tako da samo pišeš in ti ne treba klikati tega gumba.
Pa slikce na forumu bi bile zelo dobrodošle, ker s tem hitro veš do kam si kaj prebral že na primer, ko greš čez nekaj časa ponovno v neko temo.
In pa naziv ima probleme s šumniki: SmeÅ¡koslav
Edit 2. Meni noče naložiti slikce za forum.
Oblika (100%) je bila žal zahteva odgovornih na RN. Ne vem, ali se sploh kdo od moderatojov in adminov strinja s to obliko.
Flat bo najbrž popravljen. Osebno na to nimam vpliva.
Avtoprikaz Hitrega odgovora je odvisen od nastavitev uporabnika.
Glede slikic žal ne razumem težave. Prosim, če malo bolj objasniš.
Naziv popravljen. Hvala za opozorilo.
Potem mi zdaj piše (namesto 0 prebranih sporočil) Messenger POLN!. Tvoje mape so 156% zasedene. Imaš 78 sporočil od 50 sporočil, ki jih je možno shraniti.
Sem povečal število na 100.
V Nadzorni plošči piše: Datum registracije 1 Jan 1970, 02:33
Tudi pod avatarji je tale datum.
Bo popravljeno čimprej.
Jaz morem se pritožiti glede login, ker na začetni strani nikjer ne vidim ali sem prijavlen že ali ne (začetna stran).
In kaj je s forumom? Prej si samo kliknil na ime osebe in je samodojeno napisalo njegovi nick pri odgovori sedaj pa tega ni več. Upam da se bo ta stvar popravilila.
Na začetni strani imaš stanje prijave v rdečem oknu.
Sedaj pa je namesto ene funkcije na imenu osebe tam 5 funkcij.
Zdi se mi da je veliko bolj nepregledna, kot prejšnja stran. Težko je razbrati, katere so nove objave, katere stare in podobno. Dalj časa se išče po samem forumu, saj je nekako preveč znakov in vsega, ne le že prebrano, neprebrano in podobno.
Ikone bodo spremenjene. Če imaš kakšno idejo, kar na dan z njo.
Objavljeno 06 april 2009 - 01:32
Lahko bi dodali okence, če res želiš dodati uporabnika med prijatelje.
Pa dodajte smeške ok (ga pogrešam), pa tistega, ko se tepe po čelu, pa onega, ko razmišlja.
Pa lahko bi naredili, da se smeški pokažejo v dropdownu, ne v novem oknu. Pregledneje...
Pa to, da forum po tanovem sam dela velike začetnice v imenih tem, je zgrešeno, ni?
Objavljeno 06 april 2009 - 04:58
Glede na to, da poteka peticija,... Kakšne "omejitve" ima glasovanje, da bo predlog sprejet ali zavrnjen (sprašujem odgovorne za to).Oblika (100%) je bila žal zahteva odgovornih na RN. Ne vem, ali se sploh kdo od moderatojov in adminov strinja s to obliko.
Moje kontrole > Uredi osebne podatke > Novi prijatelji - Izberi vrsto moderiranja ob dodanih prijateljihLahko bi dodali okence, če res želiš dodati uporabnika med prijatelje.
Pa to, da forum po tanovem sam dela velike začetnice v imenih tem, je zgrešeno, ni?
Kar pa se velikih začetnic tiče: tudi meni je zgrešeno. Če se da narediti, bi raje videl da samo prvo črko nastavi na veliko.
Objavljeno 06 april 2009 - 06:41
No ko želim naložiti to osebno sliko mi vedno napiše error: "Prenos ni uspel. Kontaktiraj administratorja"
In pa gumb "uredi" naj se premakne za nekaj pixlov v levo, ker ni presledka med gumboma "uredi" in "citiraj".
Oz naredite celotni gumb, ker sem pogledal sliko gumba in je dejansko kar odrezan proti koncu. Isto velja za gumb "odgovori".
Edit. Opazil sem še da se widgeti na prvi strani ne shranjujejo. Če si jih nastavim po svojem okusu se ob ponovnem obisku vedno razporedijo po defaultu in ne tako kot sem jih jaz nazadnje uredil.
Objavljeno 06 april 2009 - 07:41
Ja kar se slike tiče. To sem šele potem opazil, da je to v bistvu osebna slika. Avatar pa se naloži nekje drugje.
No ko želim naložiti to osebno sliko mi vedno napiše error: "Prenos ni uspel. Kontaktiraj administratorja"
In pa gumb "uredi" naj se premakne za nekaj pixlov v levo, ker ni presledka med gumboma "uredi" in "citiraj".
Oz naredite celotni gumb, ker sem pogledal sliko gumba in je dejansko kar odrezan proti koncu. Isto velja za gumb "odgovori".
Edit. Opazil sem še da se widgeti na prvi strani ne shranjujejo. Če si jih nastavim po svojem okusu se ob ponovnem obisku vedno razporedijo po defaultu in ne tako kot sem jih jaz nazadnje uredil.
Kot si že ugotovil je štos v samih gumbih in ne presledkih. Ne vem, kaj je bilo Bizi-ju, ko jih je delal
Glede widgetov pa je že Boštjan objasnil, da trenutno ne delujejo, ker je programer mislil, da morda zaradi tega stran počasi deluje. Kako se bo to razvilo ne vem.
Glede slike bom preveril.
Objavljeno 06 april 2009 - 15:32
Boš moral iskati vzrok drugje, ker meni Firefox (3.0.8.), kot v službi tako doma ne dela težav z novim forumom.Ja Beta 8 uporabljam trenutno, ker z firefoxom sploh ne pridem na forum (kar se mi dogaja redno samo na tem forumu sprobano na več računalnikih).
Objavljeno 06 april 2009 - 15:35
Recimo v avtomoto pa sploh ne morem napisati odgovora, ker mi ne da možnosti hitrega odgovora.
Komentar je bil urejen s strani Pier01, 06 april 2009 - 15:37 .
Objavljeno 06 april 2009 - 17:13
Hudo hvala za toleDokler ne bodo nastavili ožje strani, bom jaz uporabljam java script:
java script:void(document.getElementById("ipbwrapper").style.width="80%");
Javascript se piše skupaj. V code znački mi narazen meče /smeško, ki tolče z glavo v zid/.
Objavljeno 06 april 2009 - 17:53
Mislim, da bi morli narediti en Widget v katerem bi bile prikazane vse novice (Strojne, programske) in triki ter nasveti, ki so bili objavljeni v tekočem dnevu. Ravno tako bi morala obstajati funkcija, da lahko pogledaš vse novice za poljuben dan. Kajti navsezadje so bistvo te strani novice in ne vreme. V glavnem novice morajo bolj izstopat.
Komentar je bil urejen s strani Pier01, 06 april 2009 - 18:42 .
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov