Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Objavljeno 05 april 2009 - 15:54
Glede same spletne strani moram pohvalit samo dizajn, Prej so bile novice mnogo bolj pregledne kot so sedaj, kar se pa tiče foruma. Tukaj ste pa udarili mimo, sploh se ne vidi na primarni strani če je kakšen nov post napisan ali kakšen nov odgovor podan, vglavnem nisem zadovoljen ampak to je samo moje mnenje. Nevem na kratko bom rekel da sem razočaran, čeprav vem da ste vložili veliko dela in truda v to, da ste prenovili vse to kar sedaj vidim, ampak mi ni všeč
Objavljeno 05 april 2009 - 16:17
Včeraj je bil moj prvi vtis slab. Ko sem prišel na prvo stran me je presenetil lep izgled in še kar solidna preglednost. Potem sem odšel na forum in bil bridko razočaran.
Na forumu me je motila izredno slaba preglednost, vendar forum tudi lepo izgleda. No sicer na forum sem se že lepo privadil in postaja mi vedno bolj všeč.
Vem da ste vložili veliko truda in to uporabniki cenimo (vsaj jaz).
No kakorkoli vse kar človek potrebuje je čas za navajanje na neko novo stvar in v istem primeru je s to novo spletno stranjo - ko se bomo uporabniki navadili kot smo bili navajeni
na staro spletno stran bo spet v vse najlepšem redu.
lp
Objavljeno 05 april 2009 - 16:29
Mene motita dve stvari: kot skoraj vse uporabnike širina 100% in pa to, da moraš teme označiti kot prebrane. Na stari strani sem lepo videl kje so novi prispevki in kje ne. Tu pa se nikakor ne znajdem. Predlagal bi tudi, da bi namesto prve strani avtomatsko prišli na stran novic. Ostale stvari, kot so šumniki itd. pa boste seveda kmalu popravili.
Drugače pa dobrodošla prenova, saj vrjetno marsikdo raje vidi ta dizajn, meni pa je bil vrjetno nekoliko bolj všeč starejši zaradi preglednosti.
LP
Objavljeno 05 april 2009 - 16:46
Zaradi vse večjih varnostnih lukenj phpBB je bil izbran drug forum IPboard.
Izgled in funkcije so drugačne, vendar se jih kmalu navadiš.
Izgled strani še ni dokončen, zato so vsi predlogi dobrodošli. Seveda morajo biti utemeljeni. Tu in tam še vedno obstaja kakšna slovnična napaka in se vam za njo opravičujem. Odpravim pa jo žal lahko le tako, da mi podate točno stran oz. screenshot napake.
Prvo je potrebno poštimati zadeve z bazo, da ne bo prihajalo do počasnega delovanja, šele nato pride na vrsto izgled.
Objavljeno 05 april 2009 - 17:58
Objavljeno 05 april 2009 - 18:21
Kolikor je meni znano, naj bi stran testirala določena majhna ekipa. Ko pa so se linki začeli množično pošiljati naprej prek MSNja, jim verjetno ni preostalo nič drugega. Zanimivo, na tisti strani je bila stran nekaj časa že gor. Jaz sem link dobil pet dni, preden so jo objavili tu. In dva dni po tistem, ko sem jaz dobil link, so mi številni lepili link na MSN.Mogoče offtopic, ampak... Kaj ni bilo odziva za testiranje strani (press.si)? Ker koliko napak vidim(o),...
Objavljeno 05 april 2009 - 18:43
No, mnenje bom dal potem, ko si ga bom malo bolj ogledal.
Me pa zanima, kam je izginilo 200 mojih postov. Ne, saj me ne moti, ker ne pišem za poste, samo tako, malo pa.A se slučajno ne štejejo tisti pod zabava, ali kaj....
Pri prenosu baze se jih je nekaj založilo. Bo urejeno v čim krajšem času. Hvala za razumevanje.
Objavljeno 05 april 2009 - 18:58
Kolikor je meni znano, naj bi stran testirala določena majhna ekipa. Ko pa so se linki začeli množično pošiljati naprej prek MSNja, jim verjetno ni preostalo nič drugega. Zanimivo, na tisti strani je bila stran nekaj časa že gor. Jaz sem link dobil pet dni, preden so jo objavili tu. In dva dni po tistem, ko sem jaz dobil link, so mi številni lepili link na MSN.
Ja, to vem. Ampak se mi zdi, da bi bilo bolje še malo počakati z zamenjavo strani... Pač tisti, ki so hoteli gledat novo stran, so jo lahko. Po mojem mnenju bi bil boljši odziv, če bi popravili vse te napake, ki pestijo novo stran (in forum). Ali pač?
Objavljeno 05 april 2009 - 19:17
Komentar je bil urejen s strani Medicius, 05 april 2009 - 19:20 .
Objavljeno 05 april 2009 - 19:35
RaZeR so zato drugi ljudje, ki se odločajo o takih zadevah, ne ti! Pa lahko pozabite na to, da je vzrok začetka oziroma prehoda kroženje slik in povezav med uporabniki, ker ni. Lepo vam piše ob vstopu na stran, da se srečujemo s težavami in da se jih odpravlja. Take stvari rabijo čas vi pa malo potrpljenja. A je sploh kaj potrpljenja še v naši "miroljubni" deželi?
Tristo kosmatih čefurjev, a sem slučajno rekel kaj? Dal sem svoje mnenje, predlog, karkoli že, nisem pa nič ukazoval, se ti ne zdi?! Torej - kaj je razlog za velelno poved? Vem kaj piše na strani, vem da se rabi potrpljenje in čas, sem pa povedal svoje mnenje zgoraj. Eh...
Objavljeno 05 april 2009 - 19:55
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov