Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Vse O Windows 7

Odgovorov v temi: 895

#41 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Vrhnika

Objavljeno 30 december 2008 - 15:15

Mogoce Wizmaster veš za kaksen email program , ki bi delal na teh os-ih ?

Windows live mail, office outlook 2007. Ta dva sem sprobal.

#42 filip05466407

filip05466407

Govorec

• Members
  • 2.804 objav

Objavljeno 31 december 2008 - 10:23

Sem jim poslal 7 željenih sprememb na blog in me je odgovoril Steven Sinofsky osebno... :oops:

Ja no bančni račun ni nič bolj večji... :sick:

Imajo preveč cajta ali kaj... :D

#43 juzni

juzni

Vajenec

• Members
  • 335 objav

Objavljeno 03 januar 2009 - 19:28

Pozdrav!

Imam naložene Windows 7 update preko beta microsoft (legalno) ker imam orginal visto.... zanima me pa naslednje.:

Imam Creative x-fi fatality extreme gamer PRO in mi ne zazna zvočnih gonilnikov ne od viste ne od xp (32 & 64) ničesar ne zazna...
Kje je možno dobiti za to zvočno kartico nalednje gonilnike ...?

Najlepša hvala :bow:

A je to zastojn za lastnike originalne viste? :mrgreen:

#44 davor_po

davor_po

Vajenec

• Members
  • 311 objav
  • Kraj:Gornji Grad
  • Interesi:Računalniki in mobiteli

Objavljeno 03 januar 2009 - 19:31

Vse beta različice Windows 7 naj bi bile zastonj za vse uporabnike(saj tako sem jaz slišal). Ali bo to izboljšalo Windows 7(za razliko od Viste) pa ne vem.

#45 semaglig

semaglig

Poročevalec

• Members
  • 708 objav
  • Kraj:Celje
  • Interesi:vse o PC

Objavljeno 07 januar 2009 - 13:44

Imam inštaliran win 7 build 7000. Plata stara ...asus k8n-vm, posecor sempron 2800, s754, 2GB RAM, tdrdi disk ATA 80GB(ne se smejat :D (ampak test je test ...), grafika integrirana 6100nvidia. Vse dela boljš kot na xp o visti da negovorim. Sam en problem je - zvok mi ne dela. Na "device menagerju" kaže da so vsi drajveri inštalirani. Poskusil sem še z uradne Asusuove net strani ampak ... Pri inštalaciji mi napiše da podpira in našteje vse ose celo visto in mi prekine inštalacijo češ ne podpira ose win 7 ...)P
A je možna kakšna druga rešitev?

#46 davor_po

davor_po

Vajenec

• Members
  • 311 objav
  • Kraj:Gornji Grad
  • Interesi:Računalniki in mobiteli

Objavljeno 07 januar 2009 - 14:27

semaglig, pred namestitvijo gonilnikov za zvok, klikni z desno miškino tipko na namestitveno datoteko in pod jezičkom "združljivost" obkljukaj "Zaženi ta program v združljivostnem načinu za:" in izberi "Windows Vista". Nato zaženi namestitveno datoteko, ter namestitev bo namestila gonilnike za Visto, ki bi morali v Windows 7 build 7000 delovati. :ok:

#47 semaglig

semaglig

Poročevalec

• Members
  • 708 objav
  • Interesi:vse o PC

Objavljeno 07 januar 2009 - 14:46

semaglig, pred namestitvijo gonilnikov za zvok, klikni z desno miškino tipko na namestitveno datoteko in pod jezičkom "združljivost" obkljukaj "Zaženi ta program v združljivostnem načinu za:" in izberi "Windows Vista". Nato zaženi namestitveno datoteko, ter namestitev bo namestila gonilnike za Visto, ki bi morali v Windows 7 build 7000 delovati. :ok:

ne najdem te opcije združljivost če kliknem na namestitveno datoteko

razen če ne delam kaj narobe ...)P

Karkoli naredim mi napiše da se ne ujema ...

Problem rešen našel prave drajvere na netu za visto in zdaj vse dela kk
Poraba RAM of 550 do 850MB. Imam občutek da si os vzame sam koliko mu daš na razpolago in če bi imel več kot 2GB v PC bi po moje požrel še več ...
Ampak ta bogi proceros Sempron 2800 (real 1600Mhz) res veloko manj obremenjuje kot vista in nekoliko manj kot Win XP pro. Vse se hitreje odziva. Brezveze se mi zdi na tej konfiguraciji testirati igrice.

#48 matic.proj

matic.proj

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 07 januar 2009 - 19:15

Ali je mogoče namestiti Windows 7 (oz. kakšen drug OS) na Virtual PC 2007. Virtual PC pa imam installiran na prenosnem disku (prav tako želim tam imeti vse ostalo), ki je na računalnik priklopljen preko USB-ja.

Kako pa je s hitrostjo na disku povezanem preko USB-ja (če sploh deluje)?

#49 noxy

noxy

Igračar

• Members
  • 149 objav

Objavljeno 07 januar 2009 - 20:51

Preko Virtual PC 2007 ti bojo windowsi že tako ali tako delali zelo počasi(še miška šteka)

#50 matic.proj

matic.proj

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 07 januar 2009 - 21:37

A se potem ne splača?
Kako pa je, če naložiš na disk v računalniku? Naložil bi na drugo particijo, kot imam zdaj visto.
Kako pa je ob zagonu računalnika? Te kaj vpraša, kateri OS boš zagnal, ali to lahko narediš šele, ko prideš v visto in zaženeš Virtual PC (bolj mi je všeč druga varianta)?

Hvala za odgovore :ok:

#51 hmm-lol

hmm-lol

Iznajdljivec

• Members
  • 773 objav
  • Kraj:Logatec

Objavljeno 07 januar 2009 - 22:36

matic.proj, verjetno ne ce vse steka =) Glede patricij je tako.Navadno ni kaj prevec dobro ce sta 2 operacijska sistema na enem disku, ni pa to kaksnega velikega tveganja da bi kaj izgubil.Ob zagounu racunalnika se ti bo odprel boot meneger prek katerega bos samo izbral ker OS bi rad namestil :ok:

#52 bojch46

bojch46

Igračar

• Members
  • 107 objav

Objavljeno 08 januar 2009 - 09:37

Lep pozdrav!
Rabim en mali nasvet. Tudi jaz bi poizkusil W7 in sem v mali dilemi. Na računalu imam Windows XP Pro 32bit. Na novo narejeno particijo bi naložil W7. Do tukaj mi je vse jasno. Bi pa rad preizkusil W7-64bit, samo ne vem, če bo to dvoje šlo skupaj, ker bi bila dva različna sistema v bitih (32/64). Prosim za vaše mnenje, da ne ustrelim kakega kozla.
Najlepša hvala, za vaše odgovore.

Lp bojch

#53 GARAC

GARAC

Sufler

• Members
  • 216 objav
  • Kraj:LJUBLJANA

Objavljeno 08 januar 2009 - 11:30

bojch46 sam sem imel XP x86 in Visto x64 na istem disku dela BP. Sedaj imam naloženo samo Windows 7 build 6801 x64 in mi lepše dela kot novejši build in kot 32 bitni winsi.

#54 schwarzi

schwarzi

Vajenec

• Members
  • 273 objav

Objavljeno 08 januar 2009 - 11:34

Za vse , ki vam zvok ne podpre , probajte preko device manager-ja posneti driverje od XP , pri nekaterih deluje , vendar 5.1 zvok trenutno še ne deluje !!!

#55 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2.293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 08 januar 2009 - 13:41

Samo nekaj me zanima...a je komu sedmica tudi naredila skrito particijo 200mb med namestitvijo? Meni je, a imam le eno testno mašino z 80gb diskom (razdeljen na 2x40)
Drugače pa, sedmica je še dobro leto pred izdajo...in je v beta fazi. Torej preizkusni. In zato jo tudi (le) testirajte :zvizg: Ne moreš imeti vsega...eno leto prej... :D

#56 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav
  • Kraj:Vrhnika

Objavljeno 08 januar 2009 - 18:09

Za beta verzijo je zelo stabilen OS.

#57 dominikkk1

dominikkk1

Iznajdljivec

• Members
  • 783 objav
  • Kraj:zapleten v spletu (okoliščin)

Objavljeno 08 januar 2009 - 22:28

Za vse , ki vam zvok ne podpre , probajte preko device manager-ja posneti driverje od XP , pri nekaterih deluje , vendar 5.1 zvok trenutno še ne deluje !!!

a lahko to malo bolje razložiš, kako posneti driverje v device managerju.

#58 juzni

juzni

Vajenec

• Members
  • 335 objav

Objavljeno 09 januar 2009 - 15:36

Nekaj bi vprašal glede windows 7

Imam originalno visto, pa me zanima, ali bo treba zdej formatirat windowse, ali se bo dala 7-ka naložiti kot upgrade

Microsoft naj bi danes enkrat ponudil brezplačno verzijo verzijo na spletu :D

#59 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 09 januar 2009 - 16:05

juzni, za beto boš pač moral formati ali naložiti poleg Viste.

Ko pa pride celotna verzija ven, boš pa po nakupu lahko brez problema upgradeal.

#60 Red

Red

Spammer

• Administrators
  • 3.316 objav
  • Kraj:Republika Marcipanija
  • Interesi:Računalništvo, Šport, PC Igre, Poker

Objavljeno 09 januar 2009 - 16:30

Ko sem sam poskusil instalirati 7 v virtualno okolje, mi je instalacija tudi ponudila Upgrade. Poskusil še nisem. Vseeno svetujem, da raje najdeš kako drugo particijo.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov