Vse O Windows 7
Objavljeno 09 januar 2009 - 19:22
Glede na nezanesljivost beta verzije softwarea (v tem primeru Windows 7) in na pomanjkanje gonilnikov vsekakor priporočam namestitev na drugo particijo.
Se podpišem.
Ko sem sam poskusil instalirati 7 v virtualno okolje, mi je instalacija tudi ponudila Upgrade. Poskusil še nisem. Vseeno svetujem, da raje najdeš kako drugo particijo.
Jaz sem, ko sem nameščal kliknil na Upgrade(samo za poskus) in mi je napisalo, da moram v Windowsih zagnati iz DVD-ja Windows 7 in tam dati Upgrade.
Objavljeno 10 januar 2009 - 14:17
Namestil sem jo na nov laptop v upanju da bo ja vse super.
No pri namestitvi driverjev za HP (buttons etc) pa neki ni hotlo delovat pa sem reku - bom pač dal Xpje gor.
No tu nastane težava.
Ko hočem Xpje namestit gor pa mi pokaže v format/create partition delu namestitve da je sam 130GB prostora na voljo. Disk pa je 320!
Tko da..please help!
(prosim za pomoč! za tiste k so alergični na angleščino
Hvala & Lp.
Objavljeno 10 januar 2009 - 23:53
Malo sem dobil slutnjo, da pa morda vse skupaj sploh ni povezano z zapisovanjem in sem datoteko po mreži poslal na drug PC.In kaj mislite?Na 2/3 mi je prekinilo transfer z obvestilom, da se datoteka ne more kopirat!
Kaj mislite, v čem bi bila fora in ali ima še kdo isto izkušnjo?
Objavljeno 11 januar 2009 - 01:53
Vendar me je na VM impresioniral pa sem se odloču namestit.
Stupid idea
No poskusil sem z gparted pa ni nč uspelo.
Nato sem dal gor ubuntu kateri je prepoznal 297gb..no danes sem še enkrat probal Xp SP3 in mi je prepoznalo 305GB.. tisto predvidevam da je še vedno skrito..ampak bom kar zadovoljen s tem.
Lp
Objavljeno 11 januar 2009 - 08:55
Naložit boš moral kakšne driverje.
Jaz sem jih enkrat nalagal ob začetku namestitve OS, kjer ti v spodnji vrstici napiše, katero tipko moraš pritisniti za naložit driverje, nevem kaj že točno piše...ti bojo menda drugi povedali.
Objavljeno 11 januar 2009 - 11:13
Je sicer možno, da gre res za slučaj in da bom morda ugotovil, da s sistemskim trdim diskom nekaj ni v redu.
Tole seveda pošiljam z drugega PC-ja!
Objavljeno 11 januar 2009 - 13:21
Če ste bolj pozorno prečitali, ste morali ugotoviti, da program za pečenje nima nič opraviti pri stvari, saj se datoteke ne da do konca prenesti v celoti niti po mreži.
Vmes sem že ugotovil, da gre v mojem primeru dejansko za tisto, kar trdim, da običajno ni:okvaro na HW! Tudi S.M.A.R.T. me je že vmes obvestil o okvari na HDD, ta se tudi ni dal hitro formatirat, sedaj je pri navadnem nekje pri 87% od 500GB.Upajmo, da ni povsem fuč!
Torej se res zgodi! :shock: ;-)
Enkrat več pa se kaže, kako dragocen je backup!Vse osebne datoteke so namreč na nesistemskih particijah na drugih dveh diskih!
Objavljeno 11 januar 2009 - 16:12
Low level sploh ni šel, normalno formatiranje pa se je nehalo nekje pri 90%!Diska ne mislim kar tako stran vreč, bom skušal še kaj rešiti!Poskusi se low level format, nikoli ne veš.
Sitnost je seveda s tem ponovnim nalaganjem driverjev, programov in nastavlanjem OS.Reinstalacija XP-jev je seveda še najmanjše zlo! :joj:
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov