Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Predlogi Za Izboljšanje Foruma In Obvestila!

Odgovorov v temi: 151

#101 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 10 december 2011 - 19:14

Zakaj jaz spadam v skupino "Validating"? ;)

#102 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 11 december 2011 - 01:15

Si mogoče spreminjal skupino?

#103 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 11 december 2011 - 05:11

Ne.

ps.
Validirati je bilo treba nov e-mail. Skratka je "težava" odpravljena.

Lp, M. ;)

#104 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 23 december 2011 - 22:43

Živjo!. Imam nek dober predlog vsaj meni se zdi. Velikokrat se zgodi, da imaš kakšno takšno banalno napakico, ki neveš kako popraviti ali kaj takega. Pri tem moraš odpirati novo temo in pri tem ti gre tudi velo časa v nič plus nepregledne so potem RN-forum. Zato bi dal ta predlog, da naj bi se naredil nekakšen Shoutbox Shoutbox- Kaj je to..., kjer bi bil npr. shoutbox narejen po temah. Ideja se mi zdi zanimiva sploh zaradi tega, ker ti lahko nekdo hitro pomaga in ti ni treba na novo odpirati itd ... Kako se pa vam zdi ?.

Lep pozdrav!

#105 Bandit90

Bandit90

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 17:15

hahah, prjatu ja:)

#106 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 07 januar 2012 - 17:23

Lahko si čisto tiho ... Glasovanje je tako in tako ne fer. Kot sem povedal drugače ti pa lahko dokažem ...

LP
tekmovalec 6 - 3 točke
tekmovalec 3 - 2 točki
tekmovalec 7 - 1 točka

Tekmovalec 7 - 3 točke .
Tekmovalec 5 - 2 točki.
Tekmovalec 6 - 1 točka.

Vidiš to samo malo si zamenjal...

#107 Benjamin Smrdelj

Benjamin Smrdelj

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 17:37

tekmovalec 6 - 3 točke
tekmovalec 3 - 2 točki
tekmovalec 7 - 1 točka

Tekmovalec 7 - 3 točke .
Tekmovalec 5 - 2 točki.
Tekmovalec 6 - 1 točka.

Vidiš to samo malo si zamenjal...

In? Jaz njega ne poznam... Sicer pa je tisti tvoj prijatelj nekoliko sumljiv(dvojni račun...).

#108 Bandit90

Bandit90

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 17:50

haha ti pa si ja:) benjamin mi je podaril eno točko, jaz pa sem mu jo poklonil nazaj. Fer, ne fer? Presodi sam

LP

#109 Benjamin Smrdelj

Benjamin Smrdelj

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 17:58

Mah itak bi moralo biti glasovanje le znotraj RN ekipe.

#110 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:00

Saj sem povedal, da bi mogli sami zbrati ampak zgleda, da je pretežko potem bo pa zmagala neka najbolj bedna slika že kar vem kako bo ... :beer2: Res, če ne bodo spremenili pravil pač nebom več sodeloval ... Potem na koncu bo zmagala št. 7 kot, da bi bila v nekem paintu narejena... :D :mrgreen:

#111 Bandit90

Bandit90

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:01

Se strinjam Benjamin :D good luck :mrgreen:

#112 Benjamin Smrdelj

Benjamin Smrdelj

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:09

Potem na koncu bo zmagala št. 7 kot, da bi bila v nekem paintu narejena... :mrgreen: :beer2:

A v paintu se da dat gradient? :) :) BTW, 1. je tudi bedna in sploh ni tematsko povezana z RN, pa še slovnično napako ima. In zakaj osma uporablja isti gumb "všeč mi je" kot prva, ti pa si je dal dve točki? :D

#113 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:14

Potem na koncu bo zmagala št. 7 kot, da bi bila v nekem paintu narejena... :D :mrgreen:

A v paintu se da dat gradient? :) :beer2:

Nevem zgleda, da si mojster ali pa si neko sliko skopiral z neta kot druge ... mah raje se sploh ne krega. Itak zmaga bo nepravična tko, da res zadnjič sem tukaj in . Potem pa meni govoriš, da jaz goljufam. Nevem kako bi kar 3 je na enkrat pr spammali gor, da je tvoja najboljša (aja sej res prjatli so to :) )...

Lep pozdrav

#114 Benjamin Smrdelj

Benjamin Smrdelj

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:18

Nevem zgleda, da si mojster ali pa si neko sliko skopiral z neta kot druge ... mah raje se sploh ne krega. Itak zmaga bo nepravična tko, da res zadnjič sem tukaj in . Potem pa meni govoriš, da jaz goljufam. Nevem kako bi kar 3 je na enkrat pr spammali gor, da je tvoja najboljša (aja sej res prjatli so to :D )...
Lep pozdrav

Aja, in kaj je pa tisti freakslovenia? Sploh pa sem jaz dal predlog, da bi moralo biti znotraj ekipe, ravno zato, da bi bilo bolj pravično.

#115 Bandit90

Bandit90

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:24

zmagaš lahko tako da ustvariš 30 profilov na forumu in potem daješ svojemu prispevku po 3 točke:)

#116 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 07 januar 2012 - 18:27

Lej tako je misliš, da je sploh kaj tukaj pravično ?. Upam samo, to da se to odpravi :D.

#117 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 07 januar 2012 - 21:09

Lej tako je misliš, da je sploh kaj tukaj pravično ?. Upam samo, to da se to odpravi :mrgreen:.

FreakDeziner,tukaj se ne bo nič spremenilo,če bodo dopuščali tako glasovanje,včasih sem tudi sam rad sodeloval sedaj pa me je minilo.Isto sranje je pri glasovanju za naj fotografijo,zato se sedaj ukvarjam z PS še samo za svojo dušo,ter tu in tam pošljem kak izdelek na kak tuning forum avtomobilov. :D

#118 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 08 januar 2012 - 12:19

Lej tako je misliš, da je sploh kaj tukaj pravično ?. Upam samo, to da se to odpravi ;).

FreakDeziner,tukaj se ne bo nič spremenilo,če bodo dopuščali tako glasovanje,včasih sem tudi sam rad sodeloval sedaj pa me je minilo.Isto sranje je pri glasovanju za naj fotografijo,zato se sedaj ukvarjam z PS še samo za svojo dušo,ter tu in tam pošljem kak izdelek na kak tuning forum avtomobilov. :cool:

Se strinjam zato sem pa tudi zadnjič na tekmovanju.

Pripete priponke

• bill_murray_you_suck.jpg

#119 Bandit90

Bandit90

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 08 januar 2012 - 14:46

haha freaky so te dobili?:D

#120 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 08 januar 2012 - 20:37

Zakaj bi me ?... Vem tudi, da lahko IP menjaš ampak ni fer vse skupaj . Lahko si še tako pameten . Res, da nisem dober designer sem na FB-ju dobil lajkov več kot ti in potem bo neka slika zmagala, ki kar kopira neke slike iz google kot npr. tist nokia pa nevem kaj ... Želim ti pa veliko sreče pri zmagi ...

Pa ne, da bi se hvaliu...

Pripete priponke

• 000_PEACE_BRO.jpg
  • 1303860136146vtXc.jpg

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov