Predlogi Za Izboljšanje Foruma In Obvestila!
Objavljeno 28 junij 2010 - 16:51
Šlo je za vdor na ads strežnik. Po informacijah od Openx sistema se zadeva občasno dogaja na različnih verzijah sistema, gre za buge v kodi. OpenX sistem smo zato iz trenutne različice nadgradil posodobil in optimiziral bazo ads sistema ter počistil vnose kjer se je ta string z virusom iniciiral v oglas.
Tako, da so težave sedaj odpravljene.
Hvala za obvestilo. Namreč vsi antivirusni programi tega niso zaznali.
Objavljeno 15 avgust 2010 - 22:30
lp
Objavljeno 16 avgust 2010 - 07:49
mene zelo moti da vsakič ko hočem kakšno novico prečitat mi "vsiljuje" da naj zapišem email, da bom na aktualnem z novicami. Enostavno nočem dat emaila, in manjka kakšna kljukica kje bi lahko označil nekaj v smislu, ne kaži več tega povabila!!
hvala
Pozdravljeni,
Ne si izbrisati cookijev (piškotki)...
Objavljeno 16 avgust 2010 - 08:14
Nisem hotel odpirati nove teme, zato bom kar tukaj napisal. Zanima me kaj je z nagradami ter nagradnimi tekmovanji. Izžreban sem bil za eno nagrado, ter zmagal v enem tekmovanju pred več kot mesecem dni, prejel pa nisem ničesar. Nisem nestrpen ali karkoli, ampak se gre za princip in me zanima, če bo to dejansko kdaj prišlo do mene?
lp
Pozdravljeni,
se bomo potrudili in preverili kako je prišlo do napake.
Objavljeno 09 november 2010 - 16:56
opazla sem problem z zasebnimi sporočili, če koga zanima....ker forum dovoljuje več uporabnikov z istim uporabniškim imenom, nastane problem ko skušaš poslati ZS nekemu uporabniku, ZS pa se avtomatsko pošlje (ne vem po kakem ključu) kar enemu (z istim imenom) ali je še kdo opazil?
Objavljeno 09 november 2010 - 18:08
Živjo.Živjo,
opazla sem problem z zasebnimi sporočili, če koga zanima....ker forum dovoljuje več uporabnikov z istim uporabniškim imenom, nastane problem ko skušaš poslati ZS nekemu uporabniku, ZS pa se avtomatsko pošlje (ne vem po kakem ključu) kar enemu (z istim imenom) ali je še kdo opazil?
Pravilno si ugotovila. O tem problemu smo že debatirali in ugotovili naslednje. Na kratko:
Za primer ste na forumu tri Nadje in ena nadja tako, da če ZS pošiljaš naslovniku zgolj imensko se zna zgoditi, da ne bo prišlo pravi uporabnici oz. uporabniku. Kljub temu, da je toliko uporabnic istega imena, pa ima vsaka svoj ID drugačen. ID se ti pokaže, ko odpreš svoj profil na koncu URL naslova. V tvojem primeru je 82146 (http://www.racunalni...?showuser=82146). Vidiš ga tudi, če shranjuješ ZS-je v Sent items in tako lahko ugotoviš kateremu uporabniku si ZS poslala. Torej, če bi jaz hotel poslati ZS tebi bi bilo najbolje, bi odprl tvoj profil in tam izbral možnost pošiljanja ZS. Izpisalo bi se mi tvoje ime in na koncu URL naslova tvoja ID številka. V tem primeru bi ZS dobila 100% ti.
Upam, da si razumela.
Lp, Medicius.
Objavljeno 09 november 2010 - 19:03
- odpreš profil uporabnika, preveriš, če je pravi
- pod profilno sliko klikneš na pošlji ZS
- pošlješ ZS IN ohraniš kopijo
- preveriš komu je bilo sporočilo poslano: rezultat=napačnemu (ampak ni panike, ker je profil bil postavljen 2002 in od takrat nobene objave..verjetno se neaktivnih profilov tudi ne briše)
Kar se mene tiče je to fail in zadeva, ki bi jo bilo potrebno urediti. To da gledam v URL ali je pravilen id, resno?
Štekam računalniški forum, programerji so navadno navajeni na nek kaos kar se pa tiče navadnih uporabnikov in njihove izkušnje je pa forum rahlo neprijazen:) Čisto konstruktivna kritika...drugače pa zanimive teme, verjetno pa pač ne bom sodelovala velik;)
Objavljeno 14 november 2010 - 13:28
Zato pozivam uredništvo da se to stvar uredi nemudoma. Uredništvo RN-ja nima nobene pravice objaviti pravih podatkov brez strinjanja uporabnika. Zato se to šteje kot velika kršitev.
Hvala!
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov