majaron, kot prvo, niti pod razno se mi ne da brati vsega tistega, kar me ne zanima, kot drugo sem prebral dovolj tam, da vem približno, za kaj se gre.
To kar si ti baje imel Visto že dve leti nazaj, to ni Windows Vista, tudi sam sem dobil v roke nekaj v tem smislu, ta, tako imenovani Windows Longhorn, vendar to ni današnji Windows Vista, to je le nek na novo načečkani Windows XP, z malenkostno spremembo grafičnega vmesnika, da bi nekako izgledal kot prihajajoči Windows Vista, dodali so še nekatere "hotfix-e", nekaj neuporabnih novih aplikacij, in tako naprej, poimenovali so ga Windows Longhorn in ne Windows Vista, ker je baziral na Windows XP-ju, Vista pa naj bi bila na popolnoma novi bazi.
Zatorej Vindows Vista, takšna kot je danes je torej uradno izšlja, tako kot piše v tistem linku wikipedije, januarja 2007, vse prej je samo nek povod v Visto, razen če ni piratsko pobrana z drugih virov, zaradi možnih piratov v razvojnem krogu Windows Viste, a to spet, kot piše tam, ne more biti več kot leto in 3, 4 mesece nazaj.
Se mi pa ne da več ukvarjati s tem, zato ne bom več komentiral.
Bi mogoče ti lahko utemeljil svojo teorijo?
Takim, ki ne razumejo bistvo povedanega, ne bom znova in znova razlagal, za kaj se gre. Sem ti tudi preko privatnih sporočil več kot preveč povedal in ti ne bom še enkrat.
In spet, če si ti tak ekspert in veš vse o razvoju katerekoli inačice Windows-a, tudi Longhorn-a, zakaj potem dejansko ne poveš, za kaj se vse to gre in nam morebiti dokažeš našo zmoto, ne pa samo da pribijaš nekomu na nos tvoje nedoraslo vedenje.
P.S. vidim, da kljub opozorilu moderatorja ne popravljaš svojega načina pisanja, ti samo nadaljuj svojo pot, hitro boš prejel pisno opozorilo in morebiti nadaljevanje.