Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#301 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 25 april 2009 - 08:10

Ja ampak to moram sam vedno pritiskati in s tem zbrišem tut nove poste ki so mlajše od 1 dneva ane? Razen če se skriva kje kak avtomatizem za to v nastavitvah?

#302 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 25 april 2009 - 08:30

Ja ampak to moram sam vedno pritiskati in s tem zbrišem tut nove poste ki so mlajše od 1 dneva ane? Razen če se skriva kje kak avtomatizem za to v nastavitvah?

https://addons.mozil...efox/addon/1243 Pa si prikroji po želji.

#303 batina

batina

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 27 april 2009 - 11:29

Jaz sem totalno razočaran nad to stranjo
sem prihajam zaradi "računalniških novic" !
oziroma sem prihajal

zdej se na prvi strani pojavijo neke naključno izbrane novice, brez kakršnega koli reda.
S tem da nimam pojma kaj so tiste novičke zgoraj ločene od ostalih.

če želim pa dostopat direktno do strani: novice\novice, mi pa napiše neko napako in ne pokaže nobene novice, samo prazen okvir.

stran je totalno preširoka. Jaz uporabljam Addblock plus, zato imam en kup praznega prostora, tam na desno kar nekaj štrli brez kakršnega koli smisla.

že res da je bila prejšnja stran svinsko grda, ampak je bila vsaj funkcionalna.
Danes sem vas zbrisal s seznama priljubljenih spletnih strani, verjamem da nisem edini.

Mogoče vas spet kliknem čez kak mesec ali dva, če boste do takrat prišli k sebi.

lp

#304 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 27 april 2009 - 11:41

Jaz sem totalno razočaran nad to stranjo
sem prihajam zaradi "računalniških novic" !
oziroma sem prihajal

zdej se na prvi strani pojavijo neke naključno izbrane novice, brez kakršnega koli reda.
S tem da nimam pojma kaj so tiste novičke zgoraj ločene od ostalih.

če želim pa dostopat direktno do strani: novice\novice, mi pa napiše neko napako in ne pokaže nobene novice, samo prazen okvir.

stran je totalno preširoka. Jaz uporabljam Addblock plus, zato imam en kup praznega prostora, tam na desno kar nekaj štrli brez kakršnega koli smisla.

že res da je bila prejšnja stran svinsko grda, ampak je bila vsaj funkcionalna.
Danes sem vas zbrisal s seznama priljubljenih spletnih strani, verjamem da nisem edini.

Nisi edini (razočaran).

To nas je že dosti povedalo, pa zgleda, da jim to ni primarni "problem" (če ga sploh smatrajo kot problem).

Glede napake je nekaj pri tebi narobe, meni vse deluje.

Prvič - kupi si že večji monitor, saj niso več tako dragi. Kar se pa tiče "štrlenja" zaradi uporabljanja Adblock plus-a, pa je tvoj problem. Ali gledaš reklame ali pa prazen prostor. Tvoja odločitev.

Se strinjam glede funkcionalnosti spletne strani. Že večkrat smo povedali, da nas NEfunkcionalnost nove strani moti, vendar zaenkrat še nismo dočakali rešitve. Ne vem, kaj čakajo. Tudi sam preberem 1-2 novici na 1-2 dni, ker enostavno nimam volje (prej sem prebral približno 5 novic ali več na dan). Ampak zgleda da bo navada RN še naprej - ČAKAJTE. Čakali smo to stran in forum (pre)dolgo, zdaj bomo (oz. že damo) pa še na "popravke".

#305 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 27 april 2009 - 14:49

Glede širine se strinjam. Vsekakor bi morali imeti širino prilagodljivo glede na velikost okna ... ter pa max-width, za prevelike monitorje.

Jaz uporabljam Addblock plus, zato imam en kup praznega prostora, tam na desno kar nekaj štrli brez kakršnega koli smisla.

Pa izklopi Addblock plus. Mogoče boš pa kdaj videl kakšno zanimivo reklamo? Sploh pa zdaj, ko so povezave tako hitre, da je čas nalaganja z in brez reklam skoraj enak.

#306 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 29 april 2009 - 07:36

borutvel, tistle plugin je uporaben ravno toliko kot 0.

Drugače pa sem še eno slabost opazil. In sicer pri komentarjih novic na glavni strani. Prej ko si oddal komentar se je kot avtor komentarja izpisal nickname, sedaj pa se izpiše ime avtorja, kar je bedno. Več ljudi ima isto ime in potem sploh ne veš kdo je napisal kaj. Tako da to rajši spremenite nazaj na nickname.

#307 sivo

sivo

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 29 april 2009 - 15:41

Končno so vsaj zrihtali, da lahko novice bereš v ločenih tab-ih. Le tako naprej.

#308 djnocko

djnocko

Raziskovalec

• Members
  • 62 objav

Objavljeno 29 april 2009 - 17:46

ste prav tečni s to prijavo! :D

#309 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 29 april 2009 - 20:14

ste prav tečni s to prijavo! :D

O kakšni prijavi govoriš?

#310 matic93

matic93

Gospod s kravato

• Members
  • 1.328 objav

Objavljeno 29 april 2009 - 21:47

Res je nekaj narobe s to prijavo. Na prvi strani foruma sem prijavljen, ko pa izberem en podforum pa nisem več prijavljen in mi ne kaže katere teme še niso prebrane.

#311 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 29 april 2009 - 21:50

O kakšni prijavi govoriš?

To sem tudi že jaz povedal. Če nimaš nastavljene avtomatske prijave, te večkrat vmes kar izpiše ven.

#312 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 07:16

Tudi če jo imaš nastavljeno te izpiše...

#313 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1.638 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 08:31

Tudi mene izpisuje, čeprav imam nastavljeno samodejno prijavo in shranjeno geslo.

Pa še nekaj je. Pri prejšnjem forumu je bilo veliko bolje, saj ko si prebiral forum, nekaterih stvari pač vsak ne pregleduje. In ko si potem zapustil forum in prišel nazaj, so se "izbrisale" oznake za nov odgovor pri temah. Torej si spet lahko bral le novejše stvari. Tukaj pa oznake ostanejo, dokler ne pregledaš čisto vsake teme v čisto vsakem forumu. To je bilo meni prej bolje, pa vam?

#314 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 09:09

Tudi mene izpisuje, čeprav imam nastavljeno samodejno prijavo in shranjeno geslo.

Pa še nekaj je. Pri prejšnjem forumu je bilo veliko bolje, saj ko si prebiral forum, nekaterih stvari pač vsak ne pregleduje. In ko si potem zapustil forum in prišel nazaj, so se "izbrisale" oznake za nov odgovor pri temah. Torej si spet lahko bral le novejše stvari. Tukaj pa oznake ostanejo, dokler ne pregledaš čisto vsake teme v čisto vsakem forumu. To je bilo meni prej bolje, pa vam?

Mene tudi tako izpisuje. Pa sem pobrisal kekse, pa shranjeno geslo, pa kliknil shrani geslo & avtomatska prijava pa še vedno nič :D

Tudi meni je bilo pri prejšnjem forumu to boljše :D Npr. jaz ne obiskujem podforumov (oz. bolj redko): Šport, Avtomoto, Odprta koda, Javna naročila, Programiranje, Omrežja in interne ...

Pa morda bi lahko naredili kot imajo pri SloTech-u, da bi lahko tisti ki jim nov design ne 'sede' lahko imeli enak design kot je bilo prej =)

#315 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 09:44

Tisto prej ni bilo boljše, vsaj zame. Saj vi lahko kliknite "označi vse forume kot prebrane" ali neki takega. Problem je tam, da če pogledal le eno temo, potem si pa moral računalnik zapreti, ti je zbrisalo vse. Tu pa ti ne. To je vredu. Lahko bi pa bilo kako narejeno, da bi bile obe možnosti. Če se da.

#316 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 30 april 2009 - 11:57

Oglejte si zdaj prvo stran! :D Prva liga. :D

#317 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 30 april 2009 - 12:11

Res 1A...vedno boljši ste,niti malo ne dvomim,da boste vse uredili tako kot treba,ter,da se bo moral še marsikateri kritik vgriznit v jezik. :D

#318 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 30 april 2009 - 12:13

Naj spet dodam komentar, in upam na odgovor zakaj je tako, in ne drugače. Hvala.

1. Sredinska poravnava. Pogrešam jo povsod, kjer je ni, še posebej na index in /novice. Vsaj Blogi so centrirani,...

2. Število komentarjev v novici. Zakaj ne piše, koliko je komentarjev, tako kot na prejšnji strani? Izjemno pogrešam tole in mislim da nisem edini. Ali pač?

3. Avtor novice. Zakaj ni napisano? (Ja, sem že dobil odgovor, češ, da se podatki hranijo v uredništvu,... ampak, kaj naj za vsako novico pošljem mail in vprašam po avtorju?) Vsaj kratice bi lahko dali. Zelo pogrešam.

4. Zakaj so bivši Testi končali med Novice -> Dogodki in obvestila? Si ne zaslužijo svojega prostora? Če ne zaradi drugega, zaradi preglednosti.

5. Pri komentarjih v novicah so po novem izpisana imena avtorjev komentarjev. Kako naj vem, kdo je napisal komentar? Če komentirata dva z istim imenom - kako naj vem, da sta to dva različna osebka?

6. Velike začetnice na forumu v naslovu. A ni mogoče narediti, da avtomatsko začne besedo/stavek z veliko začetnico, ostalo pa avtomatsko zmanjša (vedno se najde kakšen "patron", ki s Capsom piše naslov)?

...se nadaljuje... :D

Sicer pa pohvale za izboljšavo prve strani, vendar še pogrešam kar sem zgoraj napisal.

EDiT:

Res 1A...vedno boljši ste,niti malo ne dvomim,da boste vse uredili tako kot treba,ter,da se bo moral še marsikateri kritik vgriznit v jezik. :D

Zakaj že? Kritiziramo/-jo trenutno stanje, torej se nimamo kaj ugrizniti v jezik (ali prste). Ko/če se stvar izboljša, jih pohvalimo, in to je to. Ne vidim smisla v tem, da bi se kdo ugriznil kam. Mogoče lahko daš kakšen konkreten primer, da se mi odpre obzorje? Hvala.

#319 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 12:39

Objavljena slika

A je "spretne" strani napisano zanalašč, ali je pomota...

#320 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 30 april 2009 - 13:09

Mene je pa izpisal iz indexa na forumu sm vpisan, ko se hočem vpisat dobim eror "Napačni podatki oz. uporabnik ne obstaja !" WTF?

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov