Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#281 debipirat

debipirat

nOObie

• Members
  • 8 objav

Objavljeno 23 april 2009 - 07:42

Tako ne govori pravi član RN. B)

Ej StarLisjak, če je kdo pol tolk zavzet član kot jaz mu dan roko. Zakaj pa misliš, da me tako jezi.
Če nebi bil "PRAVI ČLAN" bi mi blo vseeno, tako pa mi ni, je pa res da sem totalno razočaran nad novo podobo.

Vse kar je bilo fajn ne obstaja več, kar pe je moteče pa .... ( sem že preveč napisal o tem ).

Če po pravici povem sem vsako jutro najprej odpru Gmail ali pa računalniske novice. Prav z veseljem sem jih prebiral in to vsaj 2-3 na dan, vedno veliko novega, zanimivega, informativnega,...
Sedaj pa če na drugih straneh ni nič novega potem šele odprem računalniske novice.

Tako, da ...

#282 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 23 april 2009 - 08:43

Fantje razumem,da se nekateri hudujete nad izgledom nove strani RN,ker rabiš vedno določen čas,da se na neko novost navadiš.Meni osebno je novi izgled RN...enostavno čudovit.
Te poporodne težave,ki pa so nastale in katere so pojavijo vedno in povsod ob vsaki novosti,pa vem,da bodo ščasoma izginile.
Jaz sam sem tudi član ene kolesarske spletne strani,katero so prenovili že pred tremi leti,pa še imajo vedno veliko težav pri delovanju te strani,pa mi niti na misel ne pride,da bi jo zapustil,prav tako kot ne bi nikoli zapustil strani RN,ker na obeh najdem veliko koristnih informacij katere me zanimajo.
Mislim,da malo strpnosti ne bi škodovalo,seveda so kritike in predlogi dobrodošli,katere pa mislim,da bodo dizajneri te nove podobe RN upštevali ter jih odpravili.
Na koncu pa bo spet vse tako laufalo kot treba,in bodo upam tudi tile kritiki nove podobe RN...spet zadovoljni.
Danes pri tem slabem deževnem vremenu pri nas,prav z užitkom brskam po straneh Računalniške Novice.
Fajn bodite...in lep pozdrav SL. :)

#283 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 23 april 2009 - 09:45

S pripombami prav VSI pripomorete k izboljšanju.

Vendar pa pripombe v stilu, "sedaj mi ni všeč" nič ne pomagate.

Do sedaj ste napisali dva konkretna predloga: več novic na prvi strani, odpiranje novega zavihka z srednjim gumbom; in ostale variacije na isto temo.

#284 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 23 april 2009 - 09:50

Do sedaj ste napisali dva konkretna predloga: več novic na prvi strani, odpiranje novega zavihka z srednjim gumbom; in ostale variacije na isto temo.

Meni izgled prve strani ne moti preveč, kajti jaz dostopam do njihovih novic prek RSS linka, ki ga imam v FF mapi priljubljenih. In če me kakšna novica od teh v seznamu zanima, jo pač odprem in komentiram, kot sem jo recimo sedaj v zvezi z AMD-jevi usodi... :)

#285 carot

carot

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 23 april 2009 - 11:09

Ja to je uno ta glavno, ki je mene motilo in verjetno tudi se marsikoga, saj mislim, da ni tezko to popraviti, saj prva stran je lahko tudi taka kot je, torej nespremenjena, samo lih par novic, toda, kadar kliknem pod novice, takrat je prav, da se ti odprejo samo novice in to ogromno, torej, da imas lepo cel drsnik za lepo prebirati, saj jaz ponavadi odprem stran, hitro preletim cez novice in samo z srednjim gumbom poklikam ta zanimive, tako, da se mi te tacas odprejo, ko so odprte, pa lahko mirno preberem ali zaprem. To mislim, da ni tezko narediti in vprasanje, zakaj to ni mogoce, saj skoraj ne vem, ce obtaja se kje kaksna stran, kjer ni mogoce odpirati tako z srenjim gumbom, ali ste to namenoma blokirali, da presparate z povezavo ali kaj. Se dobro, da ne rabi potrditi, da smo ljudje vsakic, ko odpremo kaksno novico z vnosom besedila, ali, da moramo prej se pogledati kaksno reklamo. No vse ima svoje meje.

#286 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 23 april 2009 - 11:38

Saj ni nihče rekel, da ni mogoče.
Tovrstne pripombe se upoštevajo in spremembe bodo narejene.
Seveda pa je enostavnejše, če se spreminja vse hkrati, zato je tudi odprta ta tema.

#287 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 23 april 2009 - 14:58

Samih računalniških novic ne obiskujem tako pogosto kot naprimer forum. Sem pa danes slučajno malo odprl in prebral tistih 5 (huh, bi jih pa res lahko bilo več) novic. Berem dokaj hitro, a kljub temu mi novica "odleti". Torej se menjavajo prehitro.

P.S. borutvel, mislim, da je bilo že več kot le dva predloga

#288 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 23 april 2009 - 20:03

Še ena tečna zadeva na forumu. Prejšnji forum je imel dober sistem novih postov, ki je kazal samo nove objave, ki niso starejše od 1 dneva oz nekega časovnega intervala. Pri tem forumu pa ti skoz kaže nove objave tudi če so pol leta stare, in to je ful brez vezno, ker pač ne spremljaš celotnega foruma in ker ne moreš vedno pogledati vseh postov. In ja vem da obstaja tisti gumb spodaj za označit vse kot prebrano, ampak še vseeno ni to to kot bi moralo biti. Poskusite to popraviti.

#289 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 23 april 2009 - 20:41

P.S. borutvel, mislim, da je bilo že več kot le dva predloga

Razen cannibal-a sta bila to edina KONKRETNA predloga. Ostali so bili pa že rešeni.

Še ena tečna zadeva na forumu. Prejšnji forum je imel dober sistem novih postov, ki je kazal samo nove objave, ki niso starejše od 1 dneva oz nekega časovnega intervala. Pri tem forumu pa ti skoz kaže nove objave tudi če so pol leta stare, in to je ful brez vezno, ker pač ne spremljaš celotnega foruma in ker ne moreš vedno pogledati vseh postov. In ja vem da obstaja tisti gumb spodaj za označit vse kot prebrano, ampak še vseeno ni to to kot bi moralo biti. Poskusite to popraviti.

Predlagaš, da se za vsakega uporabnika posebej generira cookie, po njegovih željah? Mislim, da ne bo šlo.

#290 carot

carot

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 23 april 2009 - 21:52

Samo kolikor vem vsi forumi delujejo tako, da ti oznacijo, kaj je novega, torej, ce si nekaj ze prebral in od takrat ni bilo novega se ne oznaci. Na slotechu ti celo prikaze vse nove oglase in jih loci z rdeco crto vmes, da ves, kateri vsi so novi.

#291 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 12:14

borutvel, ja kako je imel pa prejšnji forum narejeno.

Sicer pa, če že sedaj forum ve katera je nova tema, potem samo še dodaš pogoj k If stavku ali je zadnja objava v tej temi starejša od 1 dneva. In ne rabiš nobenih novih piškotkov in ostalega sranja.

#292 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 12:29

borutvel, ja kako je imel pa prejšnji forum narejeno.

Sicer pa, če že sedaj forum ve katera je nova tema, potem samo še dodaš pogoj k If stavku ali je zadnja objava v tej temi starejša od 1 dneva. In ne rabiš nobenih novih piškotkov in ostalega sranja.

Prejšnji forum ti je ob objavi ali zaprtju okna označil vse prispevke kot prebrane.

Da, res je. Ampak meni je npr. sedaj bolj všeč, da lahko tudi čez 3 dni vidim, da neke teme še nisem prebral. Kako pa to urediš s preprostim "if" stavkom?

#293 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 12:31

To je bilo pri tistem zelo slabo. Tu je veliko bolje.

#294 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 16:29

Glede teh novih objav. Nekaterim paše, da imajo tudi čez nekaj dni še označene neprebrane objave. Meni naprimer, pa je bil stari sistem ljubši. Zato, ker enostavno, ko sem pregledoval forum nalašč nisem odprl nekaterih tem (naprimer, me že po naslovu ni zanimala) in sem odprl le ostale. Ko si ponovno prišel so se tudi nepregledane zbrisasle, kar je meni ustrezalo. Tukaj se res pojavi problem ... Mogoče bi se dalo kako prilagoditi za vse ...

#295 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 17:48

Jah sam tukaj če ne bereš imaš pol čez 3 dni polovico foruma označenega kot neprebranega in je ful moteče res. Kar se tiče if stavka.
Psevdokoda:
If(neprebranaTema() && post.starost < 1 dan){showAsNova()}

#296 roomeo

roomeo

Raziskovalec

• Members
  • 49 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 19:24

Lepo pozdravljeni, predlagam, da bi bil na prvi strani računalniških novic ali na prvi strani foruma zgoraj spisek zadnjih npr. 10 na novo odprtih tem, da bi bilo nekako pregledno katere so bile zadnje odprte teme iz vseh področij!
Zanima me tudi, kaj ostali mislite o tem predlogu.

PS: Nov forum je super. B)

LP

#297 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 24 april 2009 - 20:39

Jah sam tukaj če ne bereš imaš pol čez 3 dni polovico foruma označenega kot neprebranega in je ful moteče res. Kar se tiče if stavka.
Psevdokoda:
If(neprebranaTema() && post.starost < 1 dan){showAsNova()}

Kaj pa zame in Selinesa in moderatorje, ki se trudimo prebrati prav vse?

#298 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 24 april 2009 - 21:06

Kaj pa zame in Selinesa in moderatorje, ki se trudimo prebrati prav vse?

Zato pa vam vsa čast...sicer pa,sam ne bi hotel biti policaj na takem forumu kot so RN,ker imate res kaj za brat,da lahko vzdržujete nek red na forumu. B)

#299 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 25 april 2009 - 07:36

Borutvel za take kot sta vidva se pa v nastavitvah naredi samo 1 dodaten checkbox in se ga vključi v tisti If stavek ane. In si lahko vsak izbere al se mu brišejo novi posti ali pa mu za vedno ostanejo dokler jih ne prebere. Čist nič težkega za narediti resno.

#300 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 25 april 2009 - 07:54

Borutvel za take kot sta vidva se pa v nastavitvah naredi samo 1 dodaten checkbox in se ga vključi v tisti If stavek ane. In si lahko vsak izbere al se mu brišejo novi posti ali pa mu za vedno ostanejo dokler jih ne prebere. Čist nič težkega za narediti resno.

Saj to je že narejeno, "označi vse teme kot prebrane".

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov