Naj spet dodam komentar, in upam na odgovor zakaj je tako, in ne drugače. Hvala.
1. Sredinska poravnava. Pogrešam jo povsod, kjer je ni, še posebej na index in /novice. Vsaj Blogi so centrirani,...
2. Število komentarjev v novici. Zakaj ne piše, koliko je komentarjev, tako kot na prejšnji strani? Izjemno pogrešam tole in mislim da nisem edini. Ali pač?
3. Avtor novice. Zakaj ni napisano? (Ja, sem že dobil odgovor, češ, da se podatki hranijo v uredništvu,... ampak, kaj naj za vsako novico pošljem mail in vprašam po avtorju?) Vsaj kratice bi lahko dali. Zelo pogrešam.
4. Zakaj so bivši Testi končali med Novice -> Dogodki in obvestila? Si ne zaslužijo svojega prostora? Če ne zaradi drugega, zaradi preglednosti.
5. Pri komentarjih v novicah so po novem izpisana imena avtorjev komentarjev. Kako naj vem, kdo je napisal komentar? Če komentirata dva z istim imenom - kako naj vem, da sta to dva različna osebka?
6. Velike začetnice na forumu v naslovu. A ni mogoče narediti, da avtomatsko začne besedo/stavek z veliko začetnico, ostalo pa avtomatsko zmanjša (vedno se najde kakšen "patron", ki s Capsom piše naslov)?
...se nadaljuje... 
Sicer pa pohvale za izboljšavo prve strani, vendar še pogrešam kar sem zgoraj napisal.
EDiT:
Zakaj že? Kritiziramo/-jo trenutno stanje, torej se nimamo kaj ugrizniti v jezik (ali prste). Ko/če se stvar izboljša, jih pohvalimo, in to je to. Ne vidim smisla v tem, da bi se kdo ugriznil kam. Mogoče lahko daš kakšen konkreten primer, da se mi odpre obzorje? Hvala.
Bom poskušal združiti odgovor.
za vprašanje 1. in 2. - Trenutno smo uredili samo nekaj stvari, obširnejše nadgradnje bodo navoljo predvidoma konec meseca maja, namreč določene stvari še testiramo, precej stvari nam še ni všeč vendar ne gre spremeniti čez noč, zato smo stvari samo začasno rešili, manjka pa še...
vprašanje 3. - zaenkrat ostajamo brez avtorjev so pa v uredništvu - ekipa pa je predstavljena na strani -
http://www.racunalni...com/urednistvo/ vprašanje 4. - rubrika testi je zaenkrat ukinjena in jo trenutno ne nameravamo širiti v uredništvu je pa navoljo BLOG kjer vsakdo lahko objavi svoj test, mnenje, ipd. Namreč večji povdarek trenutno dajemo ostalim rubrikam in en test na mesec ni dovolj za svojo rubriko
vprašanje 5. - to bomo preučili pri naslednjih nadgradnjah (predvidoma konec maja), je pa smotrna pripomba
vprašanje 6. - bomo preverili in sporočimo
A je to namerno v arhivu zgolj zadnja anketa? http://www.racunalni...ice.com/ankete/
Sicer pa še vedno čakam na odgovore na moj prejšnji prispevek v tej temi.
Ne ni namerno - se bo uredilo, da bodo notri še ostale ankete.
Predvidena nadgradnja - konec maja.