Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#321 GoGy82

GoGy82

Gospod s kravato

• Members
  • 1.072 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:EVROPA
  • Interesi:vse...

Objavljeno 30 april 2009 - 14:22

Selines, se mogoče da to narediti tako, da ko enkrat klikneš na uporabnika, se odpre ta meni, če pa dvakrat, pa se uporabnik izpiše v hitrem odgovoru in tako naprej? Ali pa mogoče ravno obratno?

Sicer pa sem se na stran sedaj že navadil in se mi zelo dopade :D

Tudi meni se pojavljajo težave, da se moram včasih vsak dan, včasih pa na par dni ponovno prijavit.

Najprej sem par dni bil tiho, sedaj pa me to že zelo moti.

Nekdo je napisal da je problem pri nas... v čem točno? Kaj naredit?

#322 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 15:03

Tudi meni se pojavljajo težave, da se moram včasih vsak dan, včasih pa na par dni ponovno prijavit.

Najprej sem par dni bil tiho, sedaj pa me to že zelo moti.

Nekdo je napisal da je problem pri nas... v čem točno? Kaj naredit?

Pozdravljeni!

kakor opažamo so težave pri avtomatskih prijavah. Bomo poskušali to čimpreje rešit. Bi nam pa bilo v pomoč če lahko čimbolje napišete-opišete vašo težavo. Primer: uporabljam explorer 7.0 vendar me vsake točiko časa ko osveži stran odjavi, ipd.

#323 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 30 april 2009 - 15:33

Jaz sem nekaj opazil.
Če dam na indexu auto-login in, me izpiše vsakič, ko zaprem brskalnik. Če pa dam na forumu autologin, ostanem prijavljen.
Verjetno je kje na indexu problemček.

#324 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1.638 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 15:50

Jaz dam na forumu autologin in ne ostanem prijavljen.

#325 majaron

majaron

Gospod s kravato

• Members
  • 1.260 objav

Objavljeno 30 april 2009 - 21:04

Super popravljena prva stran in pregled nad novicami.

Hvala.

#326 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 01 maj 2009 - 08:14

A je to namerno v arhivu zgolj zadnja anketa? http://www.racunalni...ice.com/ankete/

Sicer pa še vedno čakam na odgovore na moj prejšnji prispevek v tej temi.

#327 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 01 maj 2009 - 09:51

To se je tudi meni čudno zdelo.
Torej, ali je to faljeno???
Moje kontrole----uredi profil

Objavljena slika
Kar je rdečo. (ze - za, spretne - spletne) A nebi moglo biti tako.

In, ko je prišel novi forum, so se moji prispevki zmanjšali za okoli 200, sedaj če jih sešteješ, jih je več, kot mi piše. Zakaj to. To bi pa res rad dobil nazaj.

#328 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 01 maj 2009 - 22:34

Jaz sem nekaj opazil.
Če dam na indexu auto-login in, me izpiše vsakič, ko zaprem brskalnik. Če pa dam na forumu autologin, ostanem prijavljen.
Verjetno je kje na indexu problemček.

Jaz dam na forumu autologin in ne ostanem prijavljen.

Zdaj naj bi bila avtomatska prijava poštimana, tako da bi moralo delovati. Bila je nadgrajena zaščita in zato se še vedno lahko komu pojavljajo težave s avtomatskim prijavljanjem. Če je temu tako, pobrišite vse cookie in se nato še enkrat prijavite. Bi moralo delovati.

Če komu še vedno ne deluje, naj pove, da se bo poizkusilo urediti.

#329 Underground

Underground

Sufler

• Members
  • 175 objav
  • Kraj:Celje
  • Interesi:NFS

Objavljeno 02 maj 2009 - 08:09

Meni se tudi zdi, da je poštimano, ker zdaj ostajam prijavljen, prej pa nisem bil. Good job!

#330 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 03 maj 2009 - 08:36

To se je tudi meni čudno zdelo.
Torej, ali je to faljeno???
Moje kontrole----uredi profil

Objavljena slika
Kar je rdečo. (ze - za, spretne - spletne) A nebi moglo biti tako.

In, ko je prišel novi forum, so se moji prispevki zmanjšali za okoli 200, sedaj če jih sešteješ, jih je več, kot mi piše. Zakaj to. To bi pa res rad dobil nazaj.

Slovnične napake odpravljene. Hvala.

#331 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 03 maj 2009 - 08:42

Še ena malo slovnična napaka, v mojih kontrolah, pri spolu, namesto ženska, piše ženka. :D

#332 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 03 maj 2009 - 09:52

Še ena malo slovnična napaka, v mojih kontrolah, pri spolu, namesto ženska, piše ženka. :D

Mogoče pa ni bila napaka :D Vseeno sem popravil :D Hvala!

#333 primski

primski

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 04 maj 2009 - 08:05

eno vprašanje: zakaj moraš biti prijavljen da lahko prebereš članek?

#334 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 04 maj 2009 - 08:11

eno vprašanje: zakaj moraš biti prijavljen da lahko prebereš članek?

Zaenkrat je to tako, da se je potrebno prijavit - politika uredništva. Saj to v končni fazi ni težko.
Je pa registracija brezplačna in omogoča tudi sodelovanje na forumu, komentiranje, akcije za registrirane uporabnike - http://www.racunalni...rocnina-akcija/ , ipd.

#335 primski

primski

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 04 maj 2009 - 08:14

H sreči imam še račun iz pamtiveka, zato dejansko res ni bilo težko se prijaviti. Po resnici povedano, če ne bi login delal iz prve, se ne bi trudil registrirati. Pač dobra praksa je, da je vsebina strani free razen, če pač nimaš plačljive, kar je druga zgodba - v redu če je politika taka - kdo sem jaz da bom pamet solil. Drgač pa vredu prenovljena stran.

#336 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 04 maj 2009 - 14:28

Naj spet dodam komentar, in upam na odgovor zakaj je tako, in ne drugače. Hvala.

1. Sredinska poravnava. Pogrešam jo povsod, kjer je ni, še posebej na index in /novice. Vsaj Blogi so centrirani,...

2. Število komentarjev v novici. Zakaj ne piše, koliko je komentarjev, tako kot na prejšnji strani? Izjemno pogrešam tole in mislim da nisem edini. Ali pač?

3. Avtor novice. Zakaj ni napisano? (Ja, sem že dobil odgovor, češ, da se podatki hranijo v uredništvu,... ampak, kaj naj za vsako novico pošljem mail in vprašam po avtorju?) Vsaj kratice bi lahko dali. Zelo pogrešam.

4. Zakaj so bivši Testi končali med Novice -> Dogodki in obvestila? Si ne zaslužijo svojega prostora? Če ne zaradi drugega, zaradi preglednosti.

5. Pri komentarjih v novicah so po novem izpisana imena avtorjev komentarjev. Kako naj vem, kdo je napisal komentar? Če komentirata dva z istim imenom - kako naj vem, da sta to dva različna osebka?

6. Velike začetnice na forumu v naslovu. A ni mogoče narediti, da avtomatsko začne besedo/stavek z veliko začetnico, ostalo pa avtomatsko zmanjša (vedno se najde kakšen "patron", ki s Capsom piše naslov)?

...se nadaljuje... :D

Sicer pa pohvale za izboljšavo prve strani, vendar še pogrešam kar sem zgoraj napisal.

EDiT:

Zakaj že? Kritiziramo/-jo trenutno stanje, torej se nimamo kaj ugrizniti v jezik (ali prste). Ko/če se stvar izboljša, jih pohvalimo, in to je to. Ne vidim smisla v tem, da bi se kdo ugriznil kam. Mogoče lahko daš kakšen konkreten primer, da se mi odpre obzorje? Hvala.

Bom poskušal združiti odgovor.
za vprašanje 1. in 2. - Trenutno smo uredili samo nekaj stvari, obširnejše nadgradnje bodo navoljo predvidoma konec meseca maja, namreč določene stvari še testiramo, precej stvari nam še ni všeč vendar ne gre spremeniti čez noč, zato smo stvari samo začasno rešili, manjka pa še...
vprašanje 3. - zaenkrat ostajamo brez avtorjev so pa v uredništvu - ekipa pa je predstavljena na strani - http://www.racunalni...com/urednistvo/
vprašanje 4. - rubrika testi je zaenkrat ukinjena in jo trenutno ne nameravamo širiti v uredništvu je pa navoljo BLOG kjer vsakdo lahko objavi svoj test, mnenje, ipd. Namreč večji povdarek trenutno dajemo ostalim rubrikam in en test na mesec ni dovolj za svojo rubriko
vprašanje 5. - to bomo preučili pri naslednjih nadgradnjah (predvidoma konec maja), je pa smotrna pripomba
vprašanje 6. - bomo preverili in sporočimo

A je to namerno v arhivu zgolj zadnja anketa? http://www.racunalni...ice.com/ankete/

Sicer pa še vedno čakam na odgovore na moj prejšnji prispevek v tej temi.

Ne ni namerno - se bo uredilo, da bodo notri še ostale ankete.
Predvidena nadgradnja - konec maja.

#337 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 04 maj 2009 - 18:59

5.) Je popravljeno =)

________________________________________________________________________________

Pa ena velika napaka je v forumu:

Oseba Y je citirala osebo XY
Oseba X citira osebo Y

Citat izgleda takole:

Prikaže samo to, kar je napisala oseba Y

Tega citata ne prikaže

________________________________________________________________________________

Pri datumu registracije napiše mesece v angleščini (npr. February) namesto v slovenščini (Februar)...

#338 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 05 maj 2009 - 12:01

vprašanje 3. - zaenkrat ostajamo brez avtorjev so pa v uredništvu - ekipa pa je predstavljena na strani - http://www.racunalni...com/urednistvo/

Ne vem, ali se nismo razumeli, ali je to zgolj ignoriranje. Kot sem že napisal (citiram iz mojega vprašanja: Ja, sem že dobil odgovor, češ, da se podatki hranijo v uredništvu,... ampak, kaj naj za vsako novico pošljem mail in vprašam po avtorju?). Me ne zanima predstavitev ekipe, prav tako mi podatki v uredništvu ne pomagajo kaj dosti. Rad bi vsaj začetnici [imena in priimka] vedel, kajti sem si o določenih avtorjih ustvaril neko mnenje (slednje niti ni pomembno).

vprašanje 4. - rubrika testi je zaenkrat ukinjena in jo trenutno ne nameravamo širiti v uredništvu je pa navoljo BLOG kjer vsakdo lahko objavi svoj test, mnenje, ipd. Namreč večji povdarek trenutno dajemo ostalim rubrikam in en test na mesec ni dovolj za svojo rubriko

Pa ste razmislili, da bi več poudarka (se pravi več kot en test na mesec) namenili rubriki Testi? Za branje testov "kogarkoli" (beri: blog) pa je že dosti drugih strani. Po tej logiki so na voljo google (ki nam najde) in druge "novinarske" strani in RN sploh ni potreben? Ahhh...

vprašanje 5. - to bomo preučili pri naslednjih nadgradnjah (predvidoma konec maja), je pa smotrna pripomba

Tole je bilo popravljeno med časom, ko sem vprašal in dobil odgovor. Morda moti le to, da niso upoštevane velike črke.

Dodal bi pa spet, ali je številka uporabnika pomembna. Datum pridružitve se mi zdi dovolj, tako kot je že marsikdo na teh 17 straneh omenil.

EDiT: Še nekaj... Če uporabimo funkcijo išči, rezultatov ne moremo odpirati s sredinskim gumbom (ste pozabili popravit, ha?) (ne na forumu, ampak na "strani").

#339 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 05 maj 2009 - 19:30

6. Velike začetnice na forumu v naslovu. A ni mogoče narediti, da avtomatsko začne besedo/stavek z veliko začetnico, ostalo pa avtomatsko zmanjša (vedno se najde kakšen "patron", ki s Capsom piše naslov)?

To je vklopljeno:
Stop shouting in topic titles? Will turn: CLICK HERE into Click Here

Dodal bi pa spet, ali je številka uporabnika pomembna. Datum pridružitve se mi zdi dovolj, tako kot je že marsikdo na teh 17 straneh omenil.

Števila uporabnika je zdaj odstranjena.

#340 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 05 maj 2009 - 20:48

Pri bannanih uporabnikih bi moralo pisati, kot je bilo pri starem forumu: "Uporabnik trenutno odstranjen iz foruma" in pa (po mojem mnenju) bi moralo biti število opozoril vidno vsem...

In pa še ena napaka je: Objavljena slika -Mislim da osebni opis in podpis nista isto :D

Pa ko pišeš v "Hitri odgovor", potem moraš za predogled klikniti "Več možnosti"... Se mi je boljše zdelo "Predogled prispevka"

.... Pa v "Mojih kontrolah" piše: Vpisši svoj kraj

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov