Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#341 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 06 maj 2009 - 15:23

Pa ko pogledaš najaktivnejše uporabnike piše: 30 najaktivnejših uporabnikov...
Slikovni material: Objavljena slika

#342 Roqii

Roqii

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 06 maj 2009 - 17:48

tudi men se ne autologina .. plus da se mi zdi nova stran veli bolj nepregledna in je to razlog, da je tudi ne obiskujem več tako pogosto .. imo

Lp

#343 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 06 maj 2009 - 18:28

tudi men se ne autologina .. plus da se mi zdi nova stran veli bolj nepregledna in je to razlog, da je tudi ne obiskujem več tako pogosto .. imo

Lp

Če imaš še vedno težave pri loginu, potem si izbriši piškotke in se še enkrat logiraj. Zdaj ne bi smelo biti več problemov, vsaj jaz jih nimam več, pa tudi drugi se več ne pritožujejo, od takrat, ko so stvar poštimali.

#344 x800xt

x800xt

Iznajdljivec

• Members
  • 797 objav

Objavljeno 06 maj 2009 - 21:19

Meni so na prvi strani novice dosti bolj pregledne ampak spodaj nimajo številke za starejše novice 1 2 3... še bolše bi bilo če bi bile novice na srednini strani.

#345 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 07 maj 2009 - 12:12

Um... Pa moji 2 priponki (sliki), ki sem ju uploadal na press-u je vrglo k mprox-ovemu postu: LINK: http://www.racunalni...mp;#entry680830

Še v mojem profilu: Objavljena slika

Identična velikost, ni kaj :D

#346 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 12 maj 2009 - 15:40

Iskalnik je totalno zakiksan, stari je bil neprimerno boljši.
Par minut sem se trudil, da bi našel eno temo, kjer sem spraševal o tem, kako rešiti problem, če nje slika zaslona zamaknjena v levi kot in kakorkoli iščem, mi vne vrže več kot 10 strani, ki niti malo niso povezani s tem, kar iščem.
Pogrešam funkcijo, da iščeš po prispevkih določenega uporabnika.

#347 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 12 maj 2009 - 16:03

Jaz ne vidim težav?!
Zamaknjena_slika.JPG

#348 chillllout

chillllout

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 20 maj 2009 - 14:35

pa fakoff no dejte že enkrat izklopit samodejno refrešanje strani no že parkrat mi je sred pisanja komentarja vse zginlo z zaslona joooooooooooooj jezn sm res sm jezn uredite to al pa boste zgubil še enga bralca (časopisa in online novic)

#349 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 20 maj 2009 - 16:30

pa fakoff no dejte že enkrat izklopit samodejno refrešanje strani no že parkrat mi je sred pisanja komentarja vse zginlo z zaslona joooooooooooooj jezn sm res sm jezn uredite to al pa boste zgubil še enga bralca (časopisa in online novic)

Kakor jaz vem že dolgo ni nastavljen refreš strani. Je pa res, da je zaradi varnosti omejen čas pisanja komentarja.

#350 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 20 maj 2009 - 18:30

AutoLogin spet ne dela.

#351 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 20 maj 2009 - 20:28

AutoLogin spet ne dela.

Pa ne samo danes...ampak zadnje čase sem bolj redko tukaj, tako da se ne obremenjujem...in JA samo zaradi tega, ker niso stvari kot bi morale biti!!!

#352 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 20 maj 2009 - 21:47

Jaz nimam nikakršnih problemov z avtomatsko prijavo..

#353 W.I.P.

W.I.P.

Gospod s kravato

• Members
  • 1.335 objav

Objavljeno 20 maj 2009 - 22:42

Da še jaz povem en, meni zelo moreč problem nove strani.
Ker ne spremljam te teme, ne vem, če je slučajno že kdo omenil, a bom vseeno tudi jaz omenil.

In sicer, z novim forumom je prišlo do problema, da ne moreš na hitro pogledati le kaj se je novega zgodilo in samo tisto, kar te zanima. V smislu, da se označi kot prebrano samo temo, ki si jo dejansko odprl, vse ostale ostanejo neprebrane tudi po zelo dolgem času, več dni in še več, a to ni tako velik problem, kot je problem, da takoj na začetku ni razvidno (z ikonami pred vsakim podforumom), v katerem podforumu se je kaj novega zgodilo, seveda od prejšnjega obiska.
Če kot primer razložim. Pridem na forum, odprem podforume, katere želim, pogledam, kaj se je novega zgodilo, preberem teme, ki me zanimajo in grem. Naslednjič ko se vrnenem, recimo čez 3 ure, želim pogledati le kaj se je novega zgodilo in ne preletavati vseh tem, ter iskati, kaj je novega in to le v podforumih, katere želim videti. A to ni takoj razvidno, v smislu, da so ikone pred vsako tematiko zasenčene, če od zadnjega obiska ni bilo novih objav, pa četudi nisem pogledal vseh tem v tej skupini, in "boldane", če je prišlo do novih objav. Ravno tako bi se lahko neprebrane teme z določenim časom postale zasenčene, kot da so prebrane.
Vem, da na desni strani pred vsako skupino piše, kdaj je bila objavljena zadnja objava, a se mi res ne ljubi vsakič preračunavati, kdaj sem na zadnje bil na forumu in če je to res nova objava. Vem, da lahko v vsakem podforumu označiš kot vse prebrano, a res se mi ne ljubi vsakič znova in znova iskati ta gumb, oz. se zgodi, da pozabiš izbrisati vse in s tem nisi nič naredil.
To je recimo na starem forumu bilo kar vredu urejeno, a na tem novem niti približno ni tako.

Menim, da to ne moti samo mene, da verjetno moti kar precej obiskovalcev, a mi ni jasno, zakaj nihče tega še ni omeni, oz. če je, zakaj se ni kaj ukrenilo na tem.

#354 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 21 maj 2009 - 08:32

W.I.P.: Kolikor vem, so uporabniki sami želeli to funkcijo. Tudi sam sem bolj zadovoljen s tem, ker ne morem vedno ko grem na forum pregledati vse teme.

#355 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 21 maj 2009 - 09:26

Zgoraj desno zraven "mojih kontrol" imate gumb "poglej nove prispevke", ko se vam le ta odpre in pregledate kar vas zanima, lahko, spet zgoraj, označite, da vam celoten forum označi za prebran. Jaz načeloma vse pregledam, takrat ko sem pregledal ključne, pa nimam časa pogledat vsega, pa označim kar to možnost.. Je uporabna in dobra za moje pojme..

#356 W.I.P.

W.I.P.

Gospod s kravato

• Members
  • 1.335 objav

Objavljeno 21 maj 2009 - 09:46

Seveda je super ta nova funkcija, pregled novih prispevkov, a kot sem že rekel, nekateri ne pregledujemo celotnega foruma, ker nas nekatere podskupine ne zanimajo in je tako ta funkcija skoraj da neuporabna.
Drugo pa, iz zgornjega, če ne pregledujemo vseh tem vseh podforumov v funkciji pregled novih prispevkov, potem ni te opcije, označi celoten forum kot prebran. Drugi problem pa je, če morebiti uporabljaš to funkcijo, poklikaš vse teme ki te zanimajo, na koncu pa nisi več v tej funkciji (beri, odprl si več zavihkov z novimi temami in med enim od teh je tudi prej omenjena funkcija, seveda kot novo odprta tema in ne veš več kje je), nato se moraš ponovno vrniti na zadano funkcijo, da označih vse prebrano. Pogosto se tudi zgodi, da na koncu pozabiš to označiti in tako si pri naslednjem obisku spet na začetku, iskati, kaj si že prebral in kaj ne.
Nimam nič proti tej funkciji, za veliko uporabnikov je lahko zelo uporabna in to je super, a spet verjetno ostane kar nekaj uporabnikov, katerim ta funkcija ni ravno toliko v pomoč.

#357 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 21 maj 2009 - 13:39

Danes med 10-13h se je opravila neka posodobitev na prijavi, zato bo marsikoga spet odjavilo.. (mene sicer ni ampak možno pa je)

#358 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 21 maj 2009 - 14:27

Nimam nič proti ... ampak zakaj se takšne stvari urejajo še več kot 1 mesec po zamenjavi foruma?

#359 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 21 maj 2009 - 17:57

Nimam nič proti ... ampak zakaj se takšne stvari urejajo še več kot 1 mesec po zamenjavi foruma?

Zato, ker nekaterim ne deluje. Osebno že od prvega dneva nimam nobenih težav z prijavljanjem.

#360 bimbam

bimbam

Gospod s kravato

• Members
  • 1.266 objav

Objavljeno 24 maj 2009 - 15:09

Ob obisku mojega profila sem spet zasledil napako, ki bi jo bilo dobro popraviti. Čisto spodaj levo je napis "Kantaktni podatki"! popravite na Kontaktni podatki!

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov