Objavljeno 20 maj 2009 - 22:42
Da še jaz povem en, meni zelo moreč problem nove strani.
Ker ne spremljam te teme, ne vem, če je slučajno že kdo omenil, a bom vseeno tudi jaz omenil.
In sicer, z novim forumom je prišlo do problema, da ne moreš na hitro pogledati le kaj se je novega zgodilo in samo tisto, kar te zanima. V smislu, da se označi kot prebrano samo temo, ki si jo dejansko odprl, vse ostale ostanejo neprebrane tudi po zelo dolgem času, več dni in še več, a to ni tako velik problem, kot je problem, da takoj na začetku ni razvidno (z ikonami pred vsakim podforumom), v katerem podforumu se je kaj novega zgodilo, seveda od prejšnjega obiska.
Če kot primer razložim. Pridem na forum, odprem podforume, katere želim, pogledam, kaj se je novega zgodilo, preberem teme, ki me zanimajo in grem. Naslednjič ko se vrnenem, recimo čez 3 ure, želim pogledati le kaj se je novega zgodilo in ne preletavati vseh tem, ter iskati, kaj je novega in to le v podforumih, katere želim videti. A to ni takoj razvidno, v smislu, da so ikone pred vsako tematiko zasenčene, če od zadnjega obiska ni bilo novih objav, pa četudi nisem pogledal vseh tem v tej skupini, in "boldane", če je prišlo do novih objav. Ravno tako bi se lahko neprebrane teme z določenim časom postale zasenčene, kot da so prebrane.
Vem, da na desni strani pred vsako skupino piše, kdaj je bila objavljena zadnja objava, a se mi res ne ljubi vsakič preračunavati, kdaj sem na zadnje bil na forumu in če je to res nova objava. Vem, da lahko v vsakem podforumu označiš kot vse prebrano, a res se mi ne ljubi vsakič znova in znova iskati ta gumb, oz. se zgodi, da pozabiš izbrisati vse in s tem nisi nič naredil.
To je recimo na starem forumu bilo kar vredu urejeno, a na tem novem niti približno ni tako.
Menim, da to ne moti samo mene, da verjetno moti kar precej obiskovalcev, a mi ni jasno, zakaj nihče tega še ni omeni, oz. če je, zakaj se ni kaj ukrenilo na tem.