Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#361 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 24 maj 2009 - 17:46

Ob obisku mojega profila sem spet zasledil napako, ki bi jo bilo dobro popraviti. Čisto spodaj levo je napis "Kantaktni podatki"! popravite na Kontaktni podatki!

Ne najdem te napake, lahko malo bolj podrobno "opišeš" kje se to nahaja.

#362 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 24 maj 2009 - 18:47

Ne najdem te napake, lahko malo bolj podrobno "opišeš" kje se to nahaja.

Saj je napisal. Moj profil (klikni na svoje uporabniško ime):

Kantaktni podatki
Ni podatkov
Ni podatkov
Ni podatkov
Ni podatkov
Pošlji sporočilo
Zasebno

Torej zadnji blok, levo spodaj.

#363 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 26 maj 2009 - 23:56

Na Člani ki so danes oddali največ prispevkov piše 20 današnjih najaktivnejših uporabnikov vrstico spodaj pa 30.

#364 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 27 maj 2009 - 06:45

Pa prosim, da odstranite reklame iz vseh filmčkov, ki jih limate v novice, ker nisem prišel poslušat ene stare ženske kako nabija prazen zrak ampak sem prišel na stran z novicami in hočem novice tudi takoj dobiti....

Pa še eno zadevo bi spremenil oziroma dodal to možnost v nastavitve. In sicer, da ko klikneš na Poglej nove prispevke se ti vse teme ki so označene kot neprebrane označijo kot prebrane. Se mi zdi da bi potem postalo vse veliko lepše. ;)

#365 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 31 maj 2009 - 20:01

Pa prosim, da odstranite reklame iz vseh filmčkov, ki jih limate v novice, ker nisem prišel poslušat ene stare ženske kako nabija prazen zrak ampak sem prišel na stran z novicami in hočem novice tudi takoj dobiti....

Pozdravljeni!

Šlo je za testno predvajanje video oglasov. Oglasno kampanijo smo sedj omejili na en prikaz oglasa na posameznega uporabnika.
Pa tudi čas akcije je sedj omejen.

lp, Boštjan

#366 KOLAC

KOLAC

Igračar

• Members
  • 138 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 31 maj 2009 - 21:45

Forum je super, edino ena majhna stvar me moti in sicer, da na dnu strani ni še ene povezave npr. do glavne strani foruma. Na spodaj priloženi sliki je označeno kaj mislim.

Objavljena slika

#367 mesaric5

mesaric5

Gospod s kravato

• Members
  • 1.326 objav

Objavljeno 31 maj 2009 - 22:15

Živjo, kako je pa kaj z obiskom po prenovi? Se samo meni zdi da se je število tem in prispevkov občutno zmanjšalo?

#368 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 31 maj 2009 - 22:21

Živjo, kako je pa kaj z obiskom po prenovi? Se samo meni zdi da se je število tem in prispevkov občutno zmanjšalo?

Pozdravljeni!

Po prenovi strani je bil po pričakovanju upad obiska predvsem zaradi iskalcev (google, najdi, ipd.). Namreč določen vir obiska na strani generirajo iskalci, in ko ti izgubijo stare povezave rabijo nekaj časa da poindeksirajo stvari na novo.
Iskalci so sedaj že do neke mere na novo poindeksirali strani tako, da se obisk sedaj počasi vrača na ustaljene tire.
Da pa bodo vse teme ponovno nameščene v iskalnikih bo minilo še nekaj časa.
Predvideva se še kar nekaj sprememb pri prenovi strani, vendar bodo le-te sedaj navoljo postopoma.
Dokončno pa naj bi bila stran postavljena predvidoma v začetku julija.

Smo pa veseli vseh pripomb in predlogov, ki jih počasi poskušamo upoštevati. Vseh naenkrat ne moremo se pa bomo trudili stvari še izboljšati.

lp, Boštjan

#369 kolo1

kolo1

Iznajdljivec

• Members
  • 754 objav
  • Kraj:Na planincah

Objavljeno 02 junij 2009 - 17:23

Mene pa zanima zakaj ne morem normalno brati prispevkov. Pojavi se mi seznam člankov in če hočem prebrati cel članek moram nanj vsakič klikniti, kar je zelo moteče.

Spodaj prilagam slikico
Objavljena slika

#370 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 02 junij 2009 - 18:26

Desno zgoraj pod "ODGOVORI;NOVA TEMA" imaš možnosti in preklopi način prikaza na standard. ;)

#371 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 04 junij 2009 - 16:12

Čisto tako mimo-grede, ČE je že tema odprta... Vsakič; čeprav že zdavnaj pogledal določeno temo, mi pokaže da je tema "kao" sveža oz. aktivna...In to popolnoma vsakič, ko pridem na ta forum. Pa če sem jo pogledal pred minuto, zamenjal URL, šel nazaj - se ponovi. Saj tako "prokleto" me res ne moti, ampak vseeno. Tako da, če ima še kdo probleme OK, zaradi mene pa se ne rabite obremenjevat.

#372 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 05 junij 2009 - 11:49

abruzii™, same here...

Pa a se samo meni zdi ali tudi drugim, da večina stvari napisanih v tej temi naleti na gluha ušesa... Namreč pred 1 mesecem sem napisal da citiranje ne deluje v redu:

PRIMER:

Admin je napisal:

Lalalalala

Tega v citatu tega posta ne bo pokazalo

Ko nekdo citira ta post:

Lalalalala [CITATA v Adminovem postu ne prikaže!]

#373 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 06 junij 2009 - 09:06

abruzii- zaenkrat še nisem imel tega problema, oziroma mi to deluje, kot potrebno. Bova pa z borutvelom pogledala, kje bi bil lahko problem..

feedback-
Moram preverit nastavitve, sem pa skoraj prepričan, da ne gre za napako ampak pač omejitev citatov. Torej po defaultu sistem citira zadnji prispevek in ne citat citata, citata, citata itd ... Preglednost foruma in to..

#374 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 06 junij 2009 - 20:46

Autologin še vedno ne dela....

#375 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 07 junij 2009 - 09:48

Autologin še vedno ne dela....

Mogoče še komu poleg gapi-ja?

#376 Matic

Matic

Raziskovalec

• Members
  • 42 objav

Objavljeno 07 junij 2009 - 11:29

Še ena napaka v profilu:
Objavljena slika
Lahko bi napisali:
Starost: xx let
ali pa samo:
xx let

#377 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 08 junij 2009 - 17:58

Jaz pa svinjsko pogrešam star nabor smeškov in kode. Moti me, da so kode zamenjane in motijo me nekateri novi smeški, ker so bili tastari boljši :)
Vem da je to zadnja stvar na listi, pa vendar me zanima, če bodo ostali ti smeški, ali bomo dobili nazaj tastare. Predvsem mi mori, ker dam praktično vedno povsod na koncu en smajli in moram vedno editirat, ker sproti pozabim, da so kode spremenjene :zvizg:
O, sem opazil, da imamo dva smajlija za žvižganje. Kaj ni to brezveze? Onega ven, originalnega notri, na prejšnjo kodo in rezultat= I (L) RN :whistle:

#378 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 09 junij 2009 - 07:56

Če bi imeli še kakšnega smileya, kar na plan z njimi, pa se jih bo dodalo. Seveda v mejah normale, da se jih ne bo nasulo 1000.. :)

#379 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 09 junij 2009 - 22:38

Imam par majhnih "kozmetičnih" predlogov glede strani, prvo kot prvo me moti da je vse prestavljeno levo.
Objavljena slika

Spodaj bi lahko dodali, kakšno vrstico z povezavo, tudi na forumu, kot je omenil KOLAC.
Objavljena slika

Vrstico kjer piše Današnje aktivne teme · Moderatorska ekipa · Člani ki so danes oddali največ prispevkov · Člani z skupno največ prispevki bi dodali zgoraj levo kjer je galerija, blog...Sicer je forum super.

Lahko bi dodali še več anket, pri zdajšni anketi pa ste pozabili na visto.
Tolko za enkrat, po krajšem navananju in sedaj ko je večina napak/bugov/slavničnih napak/.../ odpravljenih mi osebno forum zgleda lepše in bolj funkcionalno kot prejšen. :)

Selnes, meni še autologin ne dela, sicer me ne moti preveč.

#380 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 14 junij 2009 - 19:29

Meni tudi autologin ni delal, pa sem ugotovil da je težava pri mojem brskalniku. Sedaj deluje.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov