Imam par majhnih "kozmetičnih" predlogov glede strani, prvo kot prvo me moti da je vse prestavljeno levo.
Spodaj bi lahko dodali, kakšno vrstico z povezavo, tudi na forumu, kot je omenil KOLAC.
Vrstico kjer piše Današnje aktivne teme · Moderatorska ekipa · Člani ki so danes oddali največ prispevkov · Člani z skupno največ prispevki bi dodali zgoraj levo kjer je galerija, blog...Sicer je forum super.
Lahko bi dodali še več anket, pri zdajšni anketi pa ste pozabili na visto.
Tolko za enkrat, po krajšem navananju in sedaj ko je večina napak/bugov/slavničnih napak/.../ odpravljenih mi osebno forum zgleda lepše in bolj funkcionalno kot prejšen.![]()
Selnes, meni še autologin ne dela, sicer me ne moti preveč.
Hvala za predloge. Dosedaj smo morali popraviti nekaj nujnih tehničnih stvari, ki se jih na osnovni strani ni prav dosti videlo. Sedaj pa smo se lotili tudi kozmetičnih popravkov. Prvi izmed njih se vidi pri registraciji - oziroma opomniku glede gesla. Sledijo pa seveda še ostali popravki, ki bodo predvsem grafični. Kako hitro se bo to zgodilo?
Predvidevamo, da bo grafična prenova končana v mesecu dni oziroma najkasneje konec julija. Računam, pa da bomo zbirali tudi še kakšne dodatne predloge predvsem po tistem, ko bomo predstavili novo grafično podobo.