Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Objavljeno 23 junij 2009 - 18:27
PA kaj se to dogaja? Hočem popravilti svoj prispevek in sporoča nek error!!! Hallo???!!!
Tole je na popolnem urejanju ali hitrem urejanju:
Fatal error: Call to undefined method class_bbcode::post_db_unparse_bbcode() in /var/www/html2/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 432
Zdaj bi moralo bit popravljeno.
Objavljeno 13 julij 2009 - 15:22
Mene malce moti, ker včasih, ko kliknem na kaki topic, me ne vrže na zadnjo stran s posti, ampak predzadnjo. Ni neke panike, bi bilo pa fajn popravit
Ja to je mogoče, da se zgodi iz osnovne strani. Namreč baza se osvežuje mislim, da na 15 minut, kar pomeni, da če se v tem vmesnem času zgodi kakšen prispevek, ne vrže točno na zadnjo stran, ker ima še vedno prejšni link notri.
Objavljeno 13 julij 2009 - 23:14
Ni na osnovni strani, tudi na forumuJa to je mogoče, da se zgodi iz osnovne strani. Namreč baza se osvežuje mislim, da na 15 minut, kar pomeni, da če se v tem vmesnem času zgodi kakšen prispevek, ne vrže točno na zadnjo stran, ker ima še vedno prejšni link notri.
Iz osnovne redko sploh hodim na forum, ker jo gledam enkrat na mesec
Objavljeno 16 julij 2009 - 20:01
To naredi, če si na forumu.amm vrže te na predzadno stran al pa še bolj nazaj zato, ker so od tam naprej odgovori katere ti še nisi videl... se pravi ti želi pokazat vse odgovore od takrat ko si nazadnje gledal temo...
IPB is smart
Če si pa na osnovni strani te pa vrže nazaj, ker se na 15 minut osvežuje.
Objavljeno 31 julij 2009 - 23:37
Na glavni strani kao nisem prijavljen in ne morem pogledat novic, pa mi je vseno uspelo poslati post čudno.
Mislite to kdaj popravit?
Objavljeno 01 avgust 2009 - 01:51
Uredi ingnorirane uporabnike... to bi bilo pa res že čas popravit, a ne?
Objavljeno 01 avgust 2009 - 09:31
Zakaj to splh pišem? Včasih na prvi strani, ko je bila še stara stran, zdaj pa tudi na forumu, naredi se pa tole: odpre se čisto blela stran in napiše "Page your looking for is temporary unavalaible. Please try again later."
Da boste verjeli poglejte prilogo!
Objavljeno 01 avgust 2009 - 09:31
Zakaj to splh pišem? Včasih na prvi strani, ko je bila še stara stran, zdaj pa tudi na forumu, naredi se pa tole: odpre se čisto blela stran in napiše "Page your looking for is temporary unavalaible. Please try again later."
Objavljeno 03 avgust 2009 - 15:38
Kaj mate to stran postavljeno na free serverju, ki ni zanesljiv ali kaj?
Pozdravljeni!
Strežnik ni postavljen na free serverju čeprav je včasih delovalo kot da bi bilo za kar se opravičujemo.
Deluje pa na viritualnem strežniku.
Ponudnik je imel nekaj težav z bekapiranjem strežnika zaradi česar je prihajalo do izpadov. Te napake naj bi bile sedaj odpravljene. Upam, da je res tako.
Prav tako se je strežnik nekoliko nadgradil da bo delovalo bolje in hitreje.
Predvidevamo pa še nekaj oblikovnih in vsebinskih nadgradenj v naslednjih dveh mesecih.
Lep pozdrav, Boštjan Štrukelj
Objavljeno 03 avgust 2009 - 20:50
Jz imam strašne probleme dons parkrat me je izpisal, staro geslo ni prijelo uporabil "pozabljeno geslo", se vpišem spremenim geslo v staro in me spet izpiše + ne prime.
Na glavni strani kao nisem prijavljen in ne morem pogledat novic, pa mi je vseno uspelo poslati post čudno.
Mislite to kdaj popravit?
Pozdravljen, a to se dogaja samo danes?
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov