Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#41 matic93

matic93

Gospod s kravato

• Members
  • 1.328 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 04 april 2009 - 20:11

bizi10, je hitrejša :mrgreen:
Kako pa je s temi zasebnimi sporočili. Bodo kdaj "prišla nazaj" ali bo ostalo tako. Namreč ravno sem se zmenil za prodajo zvočnikov in mi je eden izmed uporabnikov na ZS poslal njegov naslov, zdaj ga pa nimam :)
Samo še to širino bi bilo treba popraviti...

#42 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 20:17

glede ZS-jev bom preveril kje bi bil problem ampak večina bi morala bit prenešena. Glede širine forume pa kar novo temo pa naredit peticijo - jaz tudi nisem bil za 100% širino pa sem bil na internem sestanku izglasovan :)

#43 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 04 april 2009 - 20:18

bizi10, ja, je hitrejša. No sedaj je veliko lažje kaj delati (tudi iskati buge) na strani. Je pa še kar nekaj napak (veliko pravopisnih), ki pa vam jih je v temi Hrošči V Novem Forumu napisal cannibal. Mislim, da se bo kmalu stran porihtala, če le ne boste prenehali z delom.

EDiT:
Sem pogledal na 24" monitorju. To je dejansko treba spremenit širino, ker ni ničemur podobno. Sploh forum ni pregleden. Jaz sem za v pixle + centrirat... admini pa naj naredijo anketo, da glasujemo :).

#44 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 04 april 2009 - 20:34

Seveda so vsepovsod na začetku težave,in ni mogoče vse naenkrat uredit tako,da bo vsem všeč...meni je nova stran zelo všeč. B)

#45 -neco-

-neco-

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 20:39

Za moje pojme je čisto preširoka stran. Nimamo vsi televizij čez celo mizo, da lahko normalno gledamo. Širina je lahko največ 1280.

Pa še neka stvar me grozno, grozno moti. Pri prebiranju novic ne moreš odpreti posamezne novice v novem zavihku. Katastrofa!! Sredinski gumb na miški v ne grabi.

Drugače pa solidna stran ampak zgoraj našteto bi se moglo spremenit.

#46 destroyer2k

destroyer2k

Poročevalec

• Members
  • 723 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 21:07

bizi10

Zanima me ali je bila samo prej napaka ali sedaj, ker prej ko je bila nova stran sem si spremenil začetek, da mi je anketa itd. prikazovalo po mojem okusu, ampak se mi je resitiralo na standartno. Ali je sedaj to odpravljeno da bo ostalo enako vedno?

#47 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 04 april 2009 - 21:20

glede ZS-jev bom preveril kje bi bil problem ampak večina bi morala bit prenešena. Glede širine forume pa kar novo temo pa naredit peticijo - jaz tudi nisem bil za 100% širino pa sem bil na internem sestanku izglasovan :)

A ste vse baze postov dali gor? Ker v izdelavi strani je velika luknja. Recimo v temi Joomla in vaše strani in dizajni, so zadnji prispevki od februarja. Ali je šlo tisto v franže?

Pa stare smajlije bi bilo dobro nazaj upeljat. Sploh tistega, ki se po glavi tepe, zaletava v zid in tistega, ki žvižga. Pa mrgreen seveda

#48 adro3si

adro3si

Sufler

• Members
  • 214 objav
  • Kraj:Maribor

Objavljeno 04 april 2009 - 21:35

1. Zelo nepregledna stran, sem iskal kar 2 minuti, da sem našel novice obljavljene na podoben način kot so bile na stari strani... (se pravi na prvi strani), sedaj moraš it pod http://www.racunalni...ce.com/novice.... :)
2. Design NI kaj prida, ne sklada se najbolj z tematiko strani in stran naredi zelo nepregledno kar tudi je
3. Boljše, da daste nazaj gor star izgled, če ne pa popolnoma predelajte tega!

Samo kritika, brez zamere!

#49 x800xt

x800xt

Iznajdljivec

• Members
  • 797 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 21:43

Dajte omogočit še stari izgled

#50 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 04 april 2009 - 22:00

Že ob prvem koraku (prijavi) sem naletela na težavo. In sicer ob vnosu uporabniškega imena in gesla mi je napisalo, da sta neznana. Sedaj, ko sem pa spremenila geslo pa mi je šlo.
Sam videz/izgled foruma je odličen, mogoče je pri tem edini problem, da je slika rez zelo raztegnjena...
Potem malo preveč vsega je na zaslonu ob vstopu na forum, kar ga naredi zelo nepreglednega.
Potrebujemo čas, da se navadimo, in mislim, da se bodo tudi te pomanjkljive stvari sčasoma odpravile.
V glavnem prva ocena je zadovoljiva.

#51 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 22:11

Mene pa zanima kam je izginilo mojih cca. 80 prispevkov... GRR ta podpis: če samo vrsto pisave spremeniš ti napiša da je podpis predolg...

Zasebna sporočila...

Tvoje mape so 86%(primer) zasedene -> Tvoje mape so zasedene 86%

Inbox -> Prejeta sporočila
Sent items -> Poslana sporočila

Oh, super funkcija; po novem lahko blokiraš moderatorje :mrgreen: (HEC)

Odgovarjanje v temah...

Gumb "ODGOVORI" se ne prikaže popolnoma... (ta gumb ODGOVORI je sicer odveč, ker ima enako funkcijo kot "CITIRAJ") EDIT: Tudi "UREDI" ne prikaže dobro :)

Pa ta prostor med zadnjim prispevkom in hitrim odgovorom (ko piše koliko strani je, ter koliko uporabnikov pregleduje temo) bi jaz dal pod hitri odgovor...

HITRI ODG. je odveč, če imaš že porihtano da se ti hitri odgovor samodejno pokaže... Prav tako tudi gumb "NOVA TEMA" je dovolj že enkrat zgoraj =) SLIKA

Blog...

Slednik Bloga -> Slednik bloga
Ustvari Blog -> Ustvari blog

Prva stran...
To kar je na naslovu: http://www.racunalni...vice.com/novice bi moralo biti na prvi strani + vsaj 10 novic na stran

Zelo dobrodošla bi bila tudi sredinska poravnava :mrgreen:

#52 majaron

majaron

Gospod s kravato

• Members
  • 1.260 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 22:26

Pa še neka stvar me grozno, grozno moti. Pri prebiranju novic ne moreš odpreti posamezne novice v novem zavihku. Katastrofa!! Sredinski gumb na miški v ne grabi.

Tole tudi mene zelo moti.

Drugače pa se bomo že navadli. Dela sicer še nekaj je, a ni prehudo.

#53 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 22:55

Mene pa zanima kam je izginilo mojih cca. 80 prispevkov... GRR ta podpis: če samo vrsto pisave spremeniš ti napiša da je podpis predolg...

Zasebna sporočila...

Tvoje mape so 86%(primer) zasedene -> Tvoje mape so zasedene 86%

Inbox -> Prejeta sporočila
Sent items -> Poslana sporočila

Oh, super funkcija; po novem lahko blokiraš moderatorje :mrgreen: (HEC)

Odgovarjanje v temah...

Gumb "ODGOVORI" se ne prikaže popolnoma... (ta gumb ODGOVORI je sicer odveč, ker ima enako funkcijo kot "CITIRAJ") EDIT: Tudi "UREDI" ne prikaže dobro :)

Pa ta prostor med zadnjim prispevkom in hitrim odgovorom (ko piše koliko strani je, ter koliko uporabnikov pregleduje temo) bi jaz dal pod hitri odgovor...

HITRI ODG. je odveč, če imaš že porihtano da se ti hitri odgovor samodejno pokaže... Prav tako tudi gumb "NOVA TEMA" je dovolj že enkrat zgoraj =) SLIKA

Blog...

Slednik Bloga -> Slednik bloga
Ustvari Blog -> Ustvari blog

Prva stran...
To kar je na naslovu: http://www.racunalni...vice.com/novice bi moralo biti na prvi strani + vsaj 10 novic na stran

Zelo dobrodošla bi bila tudi sredinska poravnava :mrgreen:

Razlika med citiraj in odgovori, je to da lahko namečeš več "citatov" z "citiraj" v en prispevek, ter vsakega posebaj komentiraš

#54 ReD_HeaD

ReD_HeaD

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 23:07

Grafično je men zlo všeč sam v praktičnem vidiku pa mi ni to všeč da:

- je počasna
- je na desni strani (boljš bi bilo če bi bila na sredini kot prej)
- pa ta forum na 100% je pa total kiks

#55 matic93

matic93

Gospod s kravato

• Members
  • 1.328 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 04 april 2009 - 23:19

A se meni samo zdi ali res ne prikazuje poslanih zasebnih sporočil - tistih, ki so bila poslana po prenovi?

#56 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 04 april 2009 - 23:26

Objavljena slika

Mja... -.-

#57 Pepc619

Pepc619

Iznajdljivec

• Members
  • 793 objav

Objavljeno 04 april 2009 - 23:56

Čeprav sem na 1280x1024 bi tudi jaz rajši 80% stran.
Mimogrede, zdaj dela stran veliko hitreje, opažam pa da bo treba še veliko dela na obnavljanju prispevkov. Za primer, kar veliko tem manjka v forumu strojna oprema naprimer tema Ati Radeon 4890...

#58 Un4go10

Un4go10

RN forum freak

• Members
  • 7.983 objav
  • Kraj:rodna gruda slovenska
  • Interesi:Slovenska zgodovina, zbirateljstvo, novinarstvo

Objavljeno 05 april 2009 - 00:31

Vse lepo in prav, vendar stran je pa PREŠIROKA! To ni ničemur podobno.

#59 VirusBuster

VirusBuster

Govorec

• Members
  • 2.507 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 05 april 2009 - 00:40

Da je po ne vem koliko mesecih dela in obljub rezultat takšen.. Moram vam reči, da ste me rahlo razočarali. Glede designa mi je bil prejšnji bolj všeč, bolj pregleden, bolj viden, pa še navajeni smo bili na njega, pa še ta sistem je na vsakem drugem forumu..
A se da kako nastavit stari design?
+Ne vidi se več kdaj je bil kdo pridružen+problemi s šumniki.
Offtopic: Danes so 3 leta od moje registracije :)

#60 djtomekkk

djtomekkk

Govorec

• Members
  • 2.504 objav
  • Kraj:Afganistan
  • Interesi:Šport, računalniki

Objavljeno 05 april 2009 - 02:55

NEEEEEEE, vsakič ko sm prišel na forum sem misli, vsaj edn ko ni nekako "fake", pol pa tole nardite,... oprostite ampak tole je meni čista katastrofa, dajte nazaj no,.... ah, ena stran manj ko jo bom obiskoval zgleda :X

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov