Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#61 Glicerin

Glicerin

nOObie

• Members
  • 19 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Posočje

Objavljeno 05 april 2009 - 03:31

Moje mnenje je da so novice dost manj pregledne, to je pač moj glavni namen obiskovanja te strani. Na prejšnji strani je bilo dovoj prostora za novice in bile so super pregledne zdaj pa na prvi pogled obupujem, skoraj bi začel iskat novo stran za branje novic iz računalnišlih vod :)

Izboljšave: večji prostor za novice in več novic na eno stran

#62 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 05 april 2009 - 06:55

Po mojem mnenju so novice bolj pregledne ... če pa iščeš kaj drugega pa lahko probaš slashdot.org, čeprav tam so še druge novice.

Glede foruma mi je na 1440x900 všeč, da je čez celotno stran.

BTW osebne slike ne morem uploadati. Mi napiše, da naj kontaktiram administratorja.

#63 filip05466407

filip05466407

Govorec

• Members
  • 2.804 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 07:06

Meni tud ne pusti upload slikce pa se držim 150px in 10Kb.

Potem res uporabljate 100% to je napaka na 24" si moraš že zlomiti roko na miški...

Nimam več 22" zato nevem...bo pa prav prišlo na laptopu :)

#64 TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 07:08

Avatar mi brez težav uploada tudi malo večji (1024x***) in ga ustrezno pomanjša, vendar osebne slike pa noče uploadati.

#65 zemil

zemil

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 07:14

Sam ze dolgo obiskujem novice ze od samega zacetka strani..
Moje kritike so.. prjesni design mi je bil veliko bolj usec in pregleden ne vem nekako bolj preprosto je bilo use zato ste se razlikovali od ostalih.. z malo spremebe na strani se bomo tut na to navadl...ampak za enkrat ni to to... kr tako naprej

#66 TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 07:41

Sam ze dolgo obiskujem novice ze od samega zacetka strani..
Moje kritike so.. prjesni design mi je bil veliko bolj usec in pregleden ne vem nekako bolj preprosto je bilo use zato ste se razlikovali od ostalih.. z malo spremebe na strani se bomo tut na to navadl...ampak za enkrat ni to to... kr tako naprej

Se spomnim, ko so prenovili forum od revije S W P o w e r. Po prenovi je bilo 100x manj obiska. Prej je bil zelo velik obisk, vsak dan vsaj 30 novih postov, po prenovi pa nekaj postov na teden.

Upam, da ne bo isto pri RNju.

#67 davor_po

davor_po

Vajenec

• Members
  • 311 objav
  • Kraj:Gornji Grad
  • Interesi:Računalniki in mobiteli

Objavljeno 05 april 2009 - 09:49

Forum mi je po prenovi designa bolj všeč, vendar me moti širina strani. Sem za fiksno širino, vendar ne za 100%, temveč kakšnih 95%.

#68 superfly

superfly

Pomagač

• Members
  • 371 objav
  • Kraj:Sežana

Objavljeno 05 april 2009 - 09:54

Se strinjam... IPB forum je super, ampak širina MAX 95%

#69 scan7687

scan7687

Gospod s kravato

• Members
  • 1.291 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 05 april 2009 - 10:01

Popolnoma zgrešeno.... :)

#70 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 05 april 2009 - 10:19

No ja, forum ni pregleden in počasi dela. Tudi meni noče uploadati slikice, upam da se ne bo zmanjšal obisk. :)

#71 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 05 april 2009 - 10:21

Forum mi je po prenovi designa bolj všeč, vendar me moti širina strani. Sem za fiksno širino, vendar ne za 100%, temveč kakšnih 95%.

Glasuj(te) na http://www.racunalni...showtopic=65939 ! Peticija za fiksno širino.

webphp, pomojem ne bo enako, forum se mi zdi lepši in boljši od prejšnjega, vendar je treba še popravit nekaj napak. Kar pa se strani tiče, pa s(m)o že povedali, da more bit na prvi strani to, kar je na racunalniske-novice.com/novice, sicer lahko res pričakujemo upad obiskovalcev, ostalo kar me moti pa sem že povedal. Moje mnenje.

#72 ledigi

ledigi

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 11:17

Prej se mi je zdel dosti lepši in bolj pregleden, vse se mi zdi nametano in novice dejte na sredino tako kot so bile prej.

#73 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 05 april 2009 - 12:05

Še ena izboljšava bi bila zelo priporočljiva. Tisti widget "novo na forumu" bi malo dodelal, tako da bi ob naslovu teme pisal še podatek o tem kdo je oddal zadnji post in mogoče še uro, tako da res veš a je to novost ali ne. :)

#74 fizik3000

fizik3000

Gospod s kravato

• Members
  • 1.356 objav
  • Interesi:marsikaj

Objavljeno 05 april 2009 - 12:30

Aha.. še ena napaka... No, lahko ni lih napaka, samo časa ni blo za take detajle po vseh problemih..

Favicon: ni tisti od RN, ampak od IPB. Upam da boste ga menjali.

Hvala

#75 snajper_SLO

snajper_SLO

Poročevalec

• Members
  • 732 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 12:41

Še vedno je prepočasna glede na prejšno, je res nekoliko bolj nepregledna (se bo treba navadit) širina strani foruma 100% WHY ?, ki ste te to vidli ?
No pa v FORUM-u kako naj vem katere teme sem si ogledal katere ne z novimi objavami ? To tudi manjka, da lahko vidiš kje je kak nov odgovor!

#76 Weasel

Weasel

Pomagač

• Members
  • 373 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 12:44

Še vedno je prepočasna glede na prejšno, je res nekoliko bolj nepregledna (se bo treba navadit) širina strani foruma 100% WHY ?, ki ste te to vidli ?
No pa v FORUM-u kako naj vem katere teme sem si ogledal katere ne z novimi objavami ? To tudi manjka, da lahko vidiš kje je kak nov odgovor!

Najprej označi vse forume kot prebrane in potem ti bo normalno beležilo, v katerih forumih se kaj novega piše :)

#77 mrnkvc

mrnkvc

Igračar

• Members
  • 106 objav
  • Kraj:Tipkovnica pod ekranom

Objavljeno 05 april 2009 - 12:48

F*Ck zdaj pa nemorem vec novic brat ko so java linki, ker sem prisiljen uporabljat proxy ti pa ne podpirajo jave dovolj dobro da bi lahko novice odpiral!!!!!
A pozna kdo kaksen SSL web proxy ki popolnoma podpira javo in sifrira URL path ??????

#78 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 05 april 2009 - 12:49

Kaj pa če bi naredil 90% in pa max-width: 1100px?
Ko greš v novo temo posti niso označeni, lahko bi še nardil da ko greš na stran 2 da te vrže direkt na nov post, vrstice so prevelike za en stavek 5cm :S.

#79 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 05 april 2009 - 13:02

Jaz pa imam težave s podpisom.
Ko mojemu podpisu dodam povezavo in hočem shraniti mi javi, da je moj podpis predolg :)
Moti me tudi malenkost v zvezi z gumbom odgovori, ki je pod drsnikom. Glej prilogo.
Pripeta datoteka  pokrit_odgovor.bmp   41,48K   135 Število prenosov
Imam še eno težavo, in to je kodiranje znakov v starejših objavah. Pravzaprav me bolj moti, to da ko sem uporabil dobrodošlo aplikacijo"arhiviraj sporočila v html, mi je le te pokazalo s čudnimi znaki, katere mi ne prepozna noben način kodiranja. Zazna pa ga kot UTF8 Enako je če arhiviram v xls.
Forum ponuja po novem tudi možnost osebne fotografije ki ni večja od 150x150 pik in ne več kot 50kB velika. A meni je žal ne uspe naložit. Vedno javi napako.... :mrgreen:

#80 Free ipod

Free ipod

Govorec

• Members
  • 2.481 objav
  • Kraj:Cerkno

Objavljeno 05 april 2009 - 15:08

Še kot dolgotrajni uporabnik:

Forum mi je veliko bolj všeč, kot širina in kot večina ostalega (tistih 50 smeškov od prej pogrešam), medtem ko mi je pa prva stran res bedna in Se strinjam z skoraj vsemi da bi morala biti /novice prva stran. Resnično stvar ki jo morate popraviti v nekaj dneh/tednih.

Če pa pride še kaj pa povem.

Edit: Ikonca pr forumu bi morala biti ista kot pri ostalih RN staneh. Ne pa ta moder trikotnik.
Edit no.2: Število komentarjev zraven novice prosim.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov