Izboljšave: večji prostor za novice in več novic na eno stran
Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Objavljeno 05 april 2009 - 03:31
Izboljšave: večji prostor za novice in več novic na eno stran
Objavljeno 05 april 2009 - 06:55
Glede foruma mi je na 1440x900 všeč, da je čez celotno stran.
BTW osebne slike ne morem uploadati. Mi napiše, da naj kontaktiram administratorja.
Objavljeno 05 april 2009 - 07:14
Moje kritike so.. prjesni design mi je bil veliko bolj usec in pregleden ne vem nekako bolj preprosto je bilo use zato ste se razlikovali od ostalih.. z malo spremebe na strani se bomo tut na to navadl...ampak za enkrat ni to to... kr tako naprej
Objavljeno 05 april 2009 - 07:41
Se spomnim, ko so prenovili forum od revije S W P o w e r. Po prenovi je bilo 100x manj obiska. Prej je bil zelo velik obisk, vsak dan vsaj 30 novih postov, po prenovi pa nekaj postov na teden.Sam ze dolgo obiskujem novice ze od samega zacetka strani..
Moje kritike so.. prjesni design mi je bil veliko bolj usec in pregleden ne vem nekako bolj preprosto je bilo use zato ste se razlikovali od ostalih.. z malo spremebe na strani se bomo tut na to navadl...ampak za enkrat ni to to... kr tako naprej
Upam, da ne bo isto pri RNju.
Objavljeno 05 april 2009 - 10:21
Forum mi je po prenovi designa bolj všeč, vendar me moti širina strani. Sem za fiksno širino, vendar ne za 100%, temveč kakšnih 95%.
Glasuj(te) na http://www.racunalni...showtopic=65939 ! Peticija za fiksno širino.
webphp, pomojem ne bo enako, forum se mi zdi lepši in boljši od prejšnjega, vendar je treba še popravit nekaj napak. Kar pa se strani tiče, pa s(m)o že povedali, da more bit na prvi strani to, kar je na racunalniske-novice.com/novice, sicer lahko res pričakujemo upad obiskovalcev, ostalo kar me moti pa sem že povedal. Moje mnenje.
Objavljeno 05 april 2009 - 12:41
No pa v FORUM-u kako naj vem katere teme sem si ogledal katere ne z novimi objavami ? To tudi manjka, da lahko vidiš kje je kak nov odgovor!
Objavljeno 05 april 2009 - 12:44
Še vedno je prepočasna glede na prejšno, je res nekoliko bolj nepregledna (se bo treba navadit) širina strani foruma 100% WHY ?, ki ste te to vidli ?
No pa v FORUM-u kako naj vem katere teme sem si ogledal katere ne z novimi objavami ? To tudi manjka, da lahko vidiš kje je kak nov odgovor!
Najprej označi vse forume kot prebrane in potem ti bo normalno beležilo, v katerih forumih se kaj novega piše
Objavljeno 05 april 2009 - 13:02
Ko mojemu podpisu dodam povezavo in hočem shraniti mi javi, da je moj podpis predolg
Moti me tudi malenkost v zvezi z gumbom odgovori, ki je pod drsnikom. Glej prilogo.
pokrit_odgovor.bmp 41,48K
135 Število prenosovImam še eno težavo, in to je kodiranje znakov v starejših objavah. Pravzaprav me bolj moti, to da ko sem uporabil dobrodošlo aplikacijo"arhiviraj sporočila v html, mi je le te pokazalo s čudnimi znaki, katere mi ne prepozna noben način kodiranja. Zazna pa ga kot UTF8 Enako je če arhiviram v xls.
Forum ponuja po novem tudi možnost osebne fotografije ki ni večja od 150x150 pik in ne več kot 50kB velika. A meni je žal ne uspe naložit. Vedno javi napako....
Objavljeno 05 april 2009 - 15:08
Forum mi je veliko bolj všeč, kot širina in kot večina ostalega (tistih 50 smeškov od prej pogrešam), medtem ko mi je pa prva stran res bedna in Se strinjam z skoraj vsemi da bi morala biti /novice prva stran. Resnično stvar ki jo morate popraviti v nekaj dneh/tednih.
Če pa pride še kaj pa povem.
Edit: Ikonca pr forumu bi morala biti ista kot pri ostalih RN staneh. Ne pa ta moder trikotnik.
Edit no.2: Število komentarjev zraven novice prosim.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov