Upam, da bo kdo drugi vedel povedati natančneje.Saj se mi nekaj zdi, a nočem tule dajati kakih navodil, v katera sam nebi bil siguren.
Vse O Windows 7
Objavljeno 05 marec 2009 - 09:27
Upam, da bo kdo drugi vedel povedati natančneje.Saj se mi nekaj zdi, a nočem tule dajati kakih navodil, v katera sam nebi bil siguren.
Objavljeno 05 marec 2009 - 09:54
Nastavil sem tudi naslednje:

EDIT:
No zdaj sem nastavil ravno obratno naj se računalnik ne zbudi preko mrežne in se naj tudi ugasne. Namreč se je sam prižgal je pa zadeva funkcionalna, kar pomeni, da niti v teh nastavitvah ni bil problem ampak izključno v gonilniku.
Objavljeno 06 marec 2009 - 09:00
Tisto zreven je pa še samo za Legacy noter in dela samo če greš nazaj na "Star" izgled.
Meni je težko kaj delati v teh Polknah, ker je vsega preveč...mogoče bo južnakom všeč meni ni.
Sploh pa v XP vklopiš "Large icons" za "Quick Launch" +Zune temo in dobiš W7.
Objavljeno 06 marec 2009 - 18:30
Hočeš reči, da je tebi problem, če je stvari več, južnaki pa s tem nimajo problema?Lepo, da si tako samokritičen in tako ceniš južnake!Pa naj še kdo reče, da je pri nas polno nacionalistov! :bow:Direktno se izbere črno in izklopi prosojnost pa je to to...
Tisto zreven je pa še samo za Legacy noter in dela samo če greš nazaj na "Star" izgled.
Meni je težko kaj delati v teh Polknah, ker je vsega preveč...mogoče bo južnakom všeč meni ni.
Sploh pa v XP vklopiš "Large icons" za "Quick Launch" +Zune temo in dobiš W7.
Objavljeno 06 marec 2009 - 23:05
Screen:
http://www4.slikomat.../0306/p59-1.jpg
p.s To mi naredi samo pri Medium -> ikonah
In imam vprasanje kako dual bootat win 7 in win vista, v primeru, da je na prvi disk instalirana vista in na drugega win7 s tem, da je vista bila instalirana prva.
Objavljeno 13 marec 2009 - 22:55
Slabo slabo se piše, če bo to šlo takole naprej kot je šlo do sedaj! :nene:
Objavljeno 14 marec 2009 - 07:24
Če se pa nekdo spomne kakšne ideje in uporabniki to tudi uporabljajo ... je pa logično, da bomo isto ali pa podobno videli tudi v drugih OSih. (3rd party ali pa celo od proizvajalca OSa)
Objavljeno 14 marec 2009 - 10:31
Nevem kdaj je bil MS sploh znan po njihovi inovativnosti ... ponavadi vedno samo kopira in zapakira v mogoče lepšo obliko ter ponudi boljšo podporo.
No povej kaj je enako ali podobno pri Windows 7.
Objavljeno 15 marec 2009 - 16:24
Pridite že k sebi in vedite, da le-ta zaposluje na tisoče programerjev, katerih znanje le enega posameznega z večkratnikom presega znanje kateregakoli od nas!
Bistvo vsakega OS pa je itak tisto, o čemer se vam še sanja ne in se številnim niti nikoli ne bo!
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov