Izjava poznavalca v vseh smereh. Ti si res genij čez vse. S tabo se res ne morte nihče kosat.Enkrat veš se nekateri, ki ste se kako leto nazaj sploh začeli ukvarjati s pritiskanjem tipk na tipkovnici, smatrate poklicane za presojo usposobljenosti Microsofta in njegove ustvarjalnosti. :joj:
Pridite že k sebi in vedite, da le-ta zaposluje na tisoče programerjev, katerih znanje le enega posameznega z večkratnikom presega znanje kateregakoli od nas!
Bistvo vsakega OS pa je itak tisto, o čemer se vam še sanja ne in se številnim niti nikoli ne bo!
Vse O Windows 7
Objavljeno 15 marec 2009 - 16:37
Objavljeno 15 marec 2009 - 16:55
In sedaj nobeden o programerjih ne govori, čeprav nevem če so ravno profesionalci, saj jih je "nekaj" prostovoljcev premagalo (Linux in vse kar spada zraven).
Vsakega navadnega uporabnika bo najprej zanimal videz in efekti ... šele potem kaj zmore. Računalničarje pa bo brigalo tudi delovanje in podobno.
Navadnega uporabnika res ne bo brigalo, kaj je pod pokrovom, ampak vsekakor bi raje videl, da se mu ne bi bilo treba ubadati z virusi in skrbeti zaradi tega. ;-)
Objavljeno 15 marec 2009 - 17:08
mirko53, ja ni potrebno biti nevem kako izobražen, da vidiš podobnosti med Windows 7 in recimo Ubuntujem ali pa Mac OSom.
In sedaj nobeden o programerjih ne govori, čeprav nevem če so ravno profesionalci, saj jih je "nekaj" prostovoljcev premagalo (Linux in vse kar spada zraven).
Vsakega navadnega uporabnika bo najprej zanimal videz in efekti ... šele potem kaj zmore. Računalničarje pa bo brigalo tudi delovanje in podobno.
Navadnega uporabnika res ne bo brigalo, kaj je pod pokrovom, ampak vsekakor bi raje videl, da se mu ne bi bilo treba ubadati z virusi in skrbeti zaradi tega. ;-)
Vpis na nivoju! :ok: Ker pa smo zavili iz teme, dajmo debatirat sedaj o 7-mici!
Objavljeno 16 marec 2009 - 18:49
Imam sledečo težavo. Preizkušam Windows 7(build 7057), pri katerem imam probleme z zvočno kartico. Sicer zvočna kartica nekaj časa deluje popolnoma normalno, nakar se naključno pojavlja hreščanje. Čez čas izgine, potem pa se spet pojavi. V bistvu zvok postane tak, kot bi ga spustili skozi distortion kitarski efekt. Gonilniki so iz uradne strani. Poizkusil sem tudi druge verzije in pri vseh se dogaja isto. Ta težava se mi hkrati pojavlja tudi pri ostalih verzijah windows 7. Sumim da je težava v gonilnikih, saj uradnih gonilnikov za windows 7 še ni, pa tudi v windows xp mi zvočna kartica deluje normalno. Po drugi strani pa sem na internetu zasledil, da naj bi gonilniki za visto delali normalno. To me malo bega. Zato prosim če ima kdo podobne izkušnje, da se javi.
Hvala za odgovore.
Objavljeno 16 marec 2009 - 19:40
Objavljeno 21 marec 2009 - 14:28
Imam W7 na asus a7n8x deluxe in amd 3000 burton. Do sedaj sem bil res zadovoljen, glede na starost komponent je sistem res deloval odlično!!
No problem se mi je pojavil danes ko sem hotel iz 2gb rama preit na 3gb. Ko dam ploščico noter se mi sistem ne zažene več. Pri normalnem zagonu se med zagonom enostavno restarta (zmeraj pri isti tički). Če pa dam repair mi pa javi blu screen 0x000000e7. Sem že pogooglou in dobil da je z rami oziroma BIOSI problem. Sflešal BIOSE na najnovejšo verzijo in še zmeraj isto. Zanimivo je da niti na novo mi jih ne inštalira. Če vzamem eno ploščico ven (imam 3x1gb ddr400) dela vse normalno. Na XP se use zažene normalno in tudi zazna 3gb rama.
Različica W7 je 7022, sdaj si pobiram 7057 če bo kaj boljše. To je pač še en hrošček.
Bomo videli kaj bo.
Objavljeno 22 marec 2009 - 00:12
Se komu mogoče sanja zakaj men ne uspe naložit na drugo particijo W7 (na C je XP).
Pri nalaganju mi namreč že pri "Explanding Windows black edition files" pri 27% javi napako "Windows could not prepare the computer to boot into the next phase of instatallation. To install Windows, restart the instalation."
Kaj moram prenastavt?
Hvala za pomoč
Objavljeno 22 marec 2009 - 19:27
Pa WinRar sem najdel problem zakaj tako nizek rezultat pod Vista ali W7...
No takole WinRar vgrajen bench mora obdelati vsaj 40MB+ pol bo pa šele dal dosti večjo hitrost kot jo prej označi kot povdarjeno...sem poslal še na Winrar da bodo to porihtali...upam da navijalci znajo testirat :joj:
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov