Vse O Windows 7
Objavljeno 24 september 2009 - 14:05
Objavljeno 25 september 2009 - 13:42
Visto sem imel naloženo in tam ni tega problema. V win7 pa se zgodi to tako, da precej rado šumi in poka v zvočnikih pri odpiranju programov, muzik, itd...
Isto je bilo pri meni, ampak sem sedaj poštimal stvar. Moraš nekaj spremeniti da ti to več ne dela, ker sem jaz že to stvar poštimal...
Objavljeno 28 september 2009 - 08:36
Popravljam svojo izjavo saj sem včeraj nameščal eno igro in mi je porabo RAM-a nabilo do vrha medtem, ko je uporaba CPU-ja bila blizu ničle. Če mi prej tega ni delalo pomeni, da se je od namestitve nekaj moralo spremeniti. Mogoče kaka posodobitev, drug način nameščanja, ...? A je kdo že rešil težavo oziroma ugotovil vzrok?Jaz omenjenih težav nimam tudi, če nameščam več programov hkrati. Imam pa Quad CPU in 4GB RAM-a.
Objavljeno 28 september 2009 - 15:07
Delala bo. Kako dobro je pa vprašanje. Verjetno bolje ostati na XPjih zaenkrat.lep pozdrav
moj računalnik ni ravno najboljši in zanima me če mogoče kdo od vas ve če bi mi W7 delala na mojmu PC-ju
bral sem da moraš imeti več kot 512 mb ram za delovanje jaz pa jih imam ravno toliko
zanima me če je to res
hvala že vnaprej
Objavljeno 28 september 2009 - 16:40
Popravljam svojo izjavo saj sem včeraj nameščal eno igro in mi je porabo RAM-a nabilo do vrha medtem, ko je uporaba CPU-ja bila blizu ničle. Če mi prej tega ni delalo pomeni, da se je od namestitve nekaj moralo spremeniti. Mogoče kaka posodobitev, drug način nameščanja, ...? A je kdo že rešil težavo oziroma ugotovil vzrok?
Meni se je to tudi zgodilo, ko sem nameščal ta novega batmana - Arkham Asylum
Objavljeno 01 oktober 2009 - 21:12
http://www.chicagote...firdnetwork.htm
Me pa zanima tale Win7 rating čist tko s firbca kakšen kompjuter ti da oceno 7.9???????????????
Recimo imam SSD disk pa nimam 7.9
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov