Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Vse O Windows 7

Odgovorov v temi: 895

#121 dominikkk1

dominikkk1

Iznajdljivec

• Members
  • 783 objav
  • Kraj:zapleten v spletu (okoliščin)

Objavljeno 16 januar 2009 - 20:53

... saj mi je takoj prepoznal webcam kar mi vista ni, ...

Katero kamerco imaš, ker jaz imam Logitech pa mi je ne prepozna. In so mi Logitechovci odgovorili, da driverja za Win7 ni na voljo in se ne ve kdaj bo.
Tko da moram menjat kamerco in me zanima katera sigurno dela!?!

#122 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Vrhnika

Objavljeno 16 januar 2009 - 21:24

genius ge111 mi pa jo sedmka sama namesti driverje predno prvič pridem v namizje.

#123 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav

Objavljeno 18 januar 2009 - 11:00

http://support.ati.c...uestionID=39069

ATI izdal prvo beta različico windows 7 gonilnike

#124 ares007

ares007

Pomagač

• Members
  • 369 objav

Objavljeno 18 januar 2009 - 17:35

Evo. To sem čakal. Grem upgrejdat Visto v W7 Beta. To bo dolga noč.... :ok:

#125 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav

Objavljeno 18 januar 2009 - 18:47

Evo. To sem čakal. Grem brisat Visto in nalagat W7 Beta. To bo dolga noč.... :ok:

Naj ti povem da ima windows 7 zelo dobre in stabilne driverje kateri delajo celo bolje od viste pa čeprav je samo beta. Prav tako sedmka prepozna dosti več kot pa vista in XP (preverjeno)

#126 ares007

ares007

Pomagač

• Members
  • 369 objav

Objavljeno 18 januar 2009 - 19:22

[/quote]Naj ti povem da ima windows 7 zelo dobre in stabilne driverje kateri delajo celo bolje od viste pa čeprav je samo beta. Prav tako sedmka prepozna dosti več kot pa vista in XP (preverjeno)[/quote]

Saj. Teden dni sem jo malce preizkušal in sem navdušen.

#127 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1.638 objav

Objavljeno 18 januar 2009 - 20:03

Grem kmalu po nov disk, ker sta trenutna dva že skoraj čisto zasedena in sprobam tale Windows 7, me prav zanima kako deluje proti Visti in če bo vreden nakupa. :roll:

#128 O`Connor

O`Connor

Poročevalec

• Members
  • 749 objav

Objavljeno 20 januar 2009 - 09:04

Mislite da bi se splacalo dat na moj sistem Windows 7? Specifikacije pa so sledeče: Osnovna ABIT NF7-s 2.0, Athlon XP 3200+, 1GB PC3200 400 HMz ram, disk 2x 160GB,...Računalnik pa rabim predvsem za glasbo (produkcija, mixanje) ter za internet...

#129 fizik3000

fizik3000

Gospod s kravato

• Members
  • 1.356 objav
  • Interesi:marsikaj

Objavljeno 20 januar 2009 - 09:10

Razloži najprej kaj pomeni točno zate "splačalo". Delovalo bi ti vsekakor, če to misliš. In tudi hitreje od viste.--

#130 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2.293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 20 januar 2009 - 09:22

Oconnor, če imaš kakšne bolj preproste programe, ti bodo morda delovali. Če imaš pa kaj bolj naprednega...pa raje kje preveri. Skoraj vse, kar deluje pod visto, naj bi delovalo tudi na sedmici. V teoriji.
Če misliš samo sprobat, raje daj en drug disk v pc in ga stestiraj s tvojimi programi. Drugače pa imam jaz še malce slabšo konfiguracijo, pa mi zadeva kar leti. Ko sem hotel stestirati na 512mb rama, pa zadeva noče naprej (javi cd error :mrgreen:. Očitno je 1gb rama minimum za sedmico.

#131 O`Connor

O`Connor

Poročevalec

• Members
  • 749 objav

Objavljeno 21 januar 2009 - 16:59

Računalnik rabim predvsem za glasbo (Traktor DJ 3, Winamp, Reason 4,...) ter za internet. Kako pa je s nForce2 driverji? Mogoce vcasih odigram se kaksen spil....pa se to morda enkrat na 2 meseca.

#132 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav

Objavljeno 21 januar 2009 - 20:22

Računalnik rabim predvsem za glasbo (Traktor DJ 3, Winamp, Reason 4,...) ter za internet. Kako pa je s nForce2 driverji? Mogoce vcasih odigram se kaksen spil....pa se to morda enkrat na 2 meseca.

Tebi se drugega kot XP ne splača. Vista je dokaj zahtevna sedem pa ni dosti razvita.

#133 ares007

ares007

Pomagač

• Members
  • 369 objav

Objavljeno 21 januar 2009 - 20:32

Tebi se drugega kot XP ne splača. Vista je dokaj zahtevna sedem pa ni dosti razvita.

Jaz pri uporabi (testiranju W7) zaenkrat nisem naletel na niti eno težavo.
Dela mi vse brez problema.

#134 hmm-lol

hmm-lol

Iznajdljivec

• Members
  • 773 objav
  • Kraj:Logatec

Objavljeno 21 januar 2009 - 23:21

Glede sedemke, pri kaksni hitrosti naj bi se zapeklo DVD?Ker sem na MAX in mi zmeraj javi napako ob instalaciji.

#135 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1.638 objav

Objavljeno 22 januar 2009 - 08:19

hmm-lol, zapeči z najmanjšo hitrostjo.

#136 Wizmaster

Wizmaster

Poročevalec

• Members
  • 595 objav

Objavljeno 22 januar 2009 - 20:07

Jaz pri uporabi (testiranju W7) zaenkrat nisem naletel na niti eno težavo.
Dela mi vse brez problema.

Že nisi uporabljal veliko stvari.

#137 stenc55

stenc55

Igračar

• Members
  • 120 objav

Objavljeno 23 januar 2009 - 08:29

Glede sedemke, pri kaksni hitrosti naj bi se zapeklo DVD?Ker sem na MAX in mi zmeraj javi napako ob instalaciji.

Ne vem kaj pol folka komplicira s pečenjem. Če delate dual boot (kar srčno priporočam, dokler sistem ni stestiran, da vam res vse dela) raztegnete ISO z winrarom na HDD in zaženete lepo setup.exe iz obstoječega sistema. Seveda gre le 32-32 ali 64-64, ne morete zagnati recimo 64 iz 32bit sistema.
Drugače pa tudi z pečenjem na max hitrosti nisem imel težav, dokler sem samo pekel in ne hkrati tudi špilal CoD4 ali delal karkoli kar zahteva dostope po disku med pečenjem.

#138 filip05466407

filip05466407

Govorec

• Members
  • 2.804 objav

Objavljeno 23 januar 2009 - 09:21

Se slača to nalagat kot glavni sistem...ker sem po pravici povedano malo sit ekspirimentiranja in XP so luksuz... :mrgreen:

Winrar še dol meče CPU...?

#139 stenc55

stenc55

Igračar

• Members
  • 120 objav

Objavljeno 23 januar 2009 - 10:07

"Če delate dual boot (kar srčno priporočam, dokler sistem ni stestiran, da vam res vse dela)"

Filip, tole si preber.
Dokler ga ne boš stestiru pa vidu da ti res vse dela ne. Na forumih vidim da ma folk še zmeraj probleme z raznimi driverji, recimo Xfire zvočna, čipseti na prenosnikih pa še kaj. Če boš reskiru pa šel z glavo direkt v steno OK, sam ne pol zmerjat pa vpit da je crap pa pol stvari ne dela.
Jest mam zdaj 7 za edini OS na prenosniku, ampak sem ga prej 2 meseca laufal da sem videl da res vse kar rabim dela tako kot mora.
Naloži, skupaj z vsemi driverji pri meni to traja 3/4 ure, potem pa probaj še programe ki jih uporabljaš. Cel postopek ti vzame recimo 2 uri.

Folk, pozabljate nekaj: zadeva je še zmeraj beta, ni tech supporta, ni vse podprto, kakšen bug se še najde in odpravljanje kakšne napake zna trajat tudi dan ali dva googlanja.

Edit:
Pozabu.
Tisti send feedback, ki vas ene tako zelo grozno moti ni tam zato, da bi vas motil ampak da ga uporabljate. Ko naletim na karkoli REDNO pošljem feedback. Do sedaj sem jih poslal okoli 12. Za 2 zadevi sem dobil reply da naj malo bolj podrobno opišem. Ponavljam, zadeva je beta, namen te bete je pa testiranje množice uporabnilov in strojne opreme, da bo potem MS lahko vrgel ven sistem, ki bo delal na kakršni koli kombinaciji userja, SW in HW.

#140 filip05466407

filip05466407

Govorec

• Members
  • 2.804 objav

Objavljeno 23 januar 2009 - 17:32

Ja dual boot...imam triple boot XP,UBUNTU,MAC...bom bolj težko gor še spravil Widnows 7 beta :)

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov