Objavljeno 23 januar 2009 - 10:07
"Če delate dual boot (kar srčno priporočam, dokler sistem ni stestiran, da vam res vse dela)"
Filip, tole si preber.
Dokler ga ne boš stestiru pa vidu da ti res vse dela ne. Na forumih vidim da ma folk še zmeraj probleme z raznimi driverji, recimo Xfire zvočna, čipseti na prenosnikih pa še kaj. Če boš reskiru pa šel z glavo direkt v steno OK, sam ne pol zmerjat pa vpit da je crap pa pol stvari ne dela.
Jest mam zdaj 7 za edini OS na prenosniku, ampak sem ga prej 2 meseca laufal da sem videl da res vse kar rabim dela tako kot mora.
Naloži, skupaj z vsemi driverji pri meni to traja 3/4 ure, potem pa probaj še programe ki jih uporabljaš. Cel postopek ti vzame recimo 2 uri.
Folk, pozabljate nekaj: zadeva je še zmeraj beta, ni tech supporta, ni vse podprto, kakšen bug se še najde in odpravljanje kakšne napake zna trajat tudi dan ali dva googlanja.
Edit:
Pozabu.
Tisti send feedback, ki vas ene tako zelo grozno moti ni tam zato, da bi vas motil ampak da ga uporabljate. Ko naletim na karkoli REDNO pošljem feedback. Do sedaj sem jih poslal okoli 12. Za 2 zadevi sem dobil reply da naj malo bolj podrobno opišem. Ponavljam, zadeva je beta, namen te bete je pa testiranje množice uporabnilov in strojne opreme, da bo potem MS lahko vrgel ven sistem, ki bo delal na kakršni koli kombinaciji userja, SW in HW.