Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Vse O Windows 7

Odgovorov v temi: 895

#341 calvooo

calvooo

Pomagač

• Members
  • 355 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 10 maj 2009 - 18:44

Aja,no samo da deluje. Pri ramih se rado pojavi kak problem.

#342 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav
  • Kraj:Raveland ;)
  • Interesi:Webdesing, 3D, Photoshop stuff...

Objavljeno 10 maj 2009 - 19:10

Mogoče obstaja kakšen program s katerim bi lahko pogledal 'zdravje ramov'? Mislim da je en program mem test, vendar ne vem, ali podpira OS Windows 7 (64bit). Mogoče kdo kaj več ve o tem?

#343 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 10 maj 2009 - 20:07

Mogoče obstaja kakšen program s katerim bi lahko pogledal 'zdravje ramov'? Mislim da je en program mem test, vendar ne vem, ali podpira OS Windows 7 (64bit). Mogoče kdo kaj več ve o tem?

Memtest ne teče v Win okolju, ampak ga zaženeš ob zagonu računalnika.

#344 bugar

bugar

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 12 maj 2009 - 18:51

Sam sem imel nameščen windows 7 in sem ga dal hitro dol, zaradi tega, ker mi zaradi grafike ni delala windows aero, vse drugo je bilo super na računalniku. Imam sledečo grafiko intel 82865g graphics controller. Kaj mislite, kako bi spravil, da bi stvar delovala, dajte mi kakšen link, itd...Ker druge zahteve imam itak 3 krat boljšeod minimum. Bi pa zelo rad imel windows 7.

#345 domen

domen

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 12 maj 2009 - 18:59

pah newem no če se ti splača jst sm še zmer na xP ker so čist uredu

#346 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4.638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 12 maj 2009 - 21:49

pah newem no če se ti splača jst sm še zmer na xP ker so čist uredu

Poglej si pravila foruma, da boš ugotovil, da na njem ni prostor za takele jezikovne spakedranščine kot je tvoj prvi prispevek!V njem naj bi v bistvu sodelovali pismeni ljudje! :)

#347 provincjalc

provincjalc

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 14 maj 2009 - 10:17

itanium

Res ne vem zakaj mi ne naredi boot iz dvdja. In mi ni jasno čisto nič več.. Drugače pa dvd drive deluje brez težav, peče vse, bere tudi, boot mi pa samo iz cdja naredi, razen KLIK to sem danes preizkusil. Zanimivo, drugega ne morem reči. Slišal pa sem da je možno da so biosi prestari in jih je treba nadgradit. Imam pa 5 let staro matično :(

Edit: Še malo pa bom sam sebi rekel, zabit si... Downloadal sem si visto, zapekel iso image tako kot zmeraj in glej ga zlomka, mi je naredilo boot iz dvdja :)
Windows 7 pa noče.
Eh grem rajši spat hehe. Poročam drugič več o tem.

tudi sam imam te težave da iz dvd-ja ne morem bootat win7. imam pa laptop hp pavillion dv6000, tko da nevem kaj bi bila težava.

enako kot ti lahko normalno bootam windows xp iz cdja. pred letoma sem pa tudi bootal visto iz dvd-ja.

probal sem tudi preko usb-ja, po 2 različnih navodilih z neta in mi ni delovalo.

#348 provincjalc

provincjalc

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 14 maj 2009 - 16:07

tudi sam imam te težave da iz dvd-ja ne morem bootat win7. imam pa laptop hp pavillion dv6000, tko da nevem kaj bi bila težava.

enako kot ti lahko normalno bootam windows xp iz cdja. pred letoma sem pa tudi bootal visto iz dvd-ja.

probal sem tudi preko usb-ja, po 2 različnih navodilih z neta in mi ni delovalo.

našel rešitev, namesto DVD+R uporabi DVD-R :) pomaga preverjeno.

#349 player123

player123

Spammer

• Members
  • 3.778 objav
  • Interesi:računalniki

Objavljeno 14 maj 2009 - 16:57

Tako ... sem se spravljal formatirat PC in sem si namesto zvestega XPja nalozil Windows 7 ... build 7100, 32 bitni ... :)

Vse lepo in prav ... nobenih driverjev ni bilo treba instalirati in nic ... samo je pa problem z internetom. Namrec nekaj strani odpira tako kot bi se mu sanjalo, spet druge strani pa hitro vendar se zmeraj pocasneje kot na XP ... any suggestions? :(

Je pa tako da ni razlike ali uporabljam IE, FF ........

#350 player123

player123

Spammer

• Members
  • 3.778 objav
  • Interesi:računalniki

Objavljeno 15 maj 2009 - 15:32

A mi lahko kdo pomaga ... v XP se je dalo nastimat da se ti je dolocen program npr. msn, winamp ... prizgal sam ob zagonu PCja ... zna kdo na tem W7 naredit? :)

#351 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 15 maj 2009 - 18:42

player123, za prvo težavo citiram SiOL: "A ste poskusili resetirati modem?" :)

težava no.2: V Visti moraš iti v "Nadzorno ploščo" in potem pod "Programi" piše: "Spreminjanje zagonskih programov"... Za Win 7 pa nevem, ker ga še nisem sprobal...

#352 potter

potter

Igračar

• Members
  • 104 objav
  • Kraj:Žiri

Objavljeno 15 maj 2009 - 23:20

Pozdravljeni!
Nekaj časa nazaj sem na tem forumu bral, kako se izključi funkcija, ki varčuje z ramom tako da ga zapisuje na disk. Takrat sem jo izključil v XP-jih, za katere vem, da ne znajo izkoristiti rama kot npr. Windows 7. A vseeno zdaj v sedmici ne prilezem čez 50% zasedenost rama. Torej kje se to izključi, ker ne najdem nikjer... Vrjetno administrative tools, potem pa ... :)
Hvala!

#353 bperc

bperc

Poročevalec

• Members
  • 729 objav

Objavljeno 16 maj 2009 - 12:59

Mi lahko nekdo pove, kje bi si lahko prilagodil Start menu, da mi ne bi bilo potrebno vsakič kliknit -->All Programs in potem -->Back, da sploh pridem do programov.

#354 Antares88

Antares88

Gospod s kravato

• Members
  • 1.337 objav

Objavljeno 16 maj 2009 - 14:12

Mene pa zanima, kako bi se dalo tiskalnik dat v skupno rabo, da bi se pač dalo printat iz drugega računalnika, ki je v lokalnem omrežju?

#355 djtomekkk

djtomekkk

Govorec

• Members
  • 2.504 objav
  • Kraj:Afganistan
  • Interesi:Šport, računalniki

Objavljeno 16 maj 2009 - 22:37

Mene pa zanima, kako bi se dalo tiskalnik dat v skupno rabo, da bi se pač dalo printat iz drugega računalnika, ki je v lokalnem omrežju?

Kokr sm gledov nj bi vse kompe sam najdu, če maš še ket windows 7, drugač pa zdej ne vem točno kako ti windows 7 nardi, pomoje Homegroup al nekej podobnega, pa morjo bit vsi drugi kompi tud z takim imenom sharani. Vem da je tako pri Visti samo da je tm Workgroup, pa vsi računalniki morajo biti Workgroup pa ti najde normalno vse. Če pa to ne dela pa probej kaj z požarnim zidom, izklopi ali pa ga pravilno naštimaj.
Ko ti pa računalnik najde, pa najprej sharaš na tistem računalniki na katerem je tiskalnik, potlej pa pod Printers and Faxes(Tiskalnik in Faxi al nekej tazga :)), samo dodaš nov tiskalnik pa ti ga naj bi avtomatsko našel.

#356 calvooo

calvooo

Pomagač

• Members
  • 355 objav

Objavljeno 17 maj 2009 - 08:25

našel rešitev, namesto DVD+R uporabi DVD-R :) pomaga preverjeno.

Samo res,sem opazil da imam dvd+r vse medije :( Grem brž po minuse hehe pa sprobam zadevo.Tnx 10000x :)

#357 calvooo

calvooo

Pomagač

• Members
  • 355 objav

Objavljeno 17 maj 2009 - 09:30

Kupil, zapekel, sprobal a še vseeno ne deluje... Edina in zadnja rešitev je bios update, ki se ga pa ne upam lotit.

#358 Antares88

Antares88

Gospod s kravato

• Members
  • 1.337 objav

Objavljeno 17 maj 2009 - 13:16

djtomekk, sem se malo igral v Win7 pa sem uredil! Vem da more bit lokalno omrežje enako poimenovano samo se nism znajdel v Win7, ker še zvesto uporabljam XPje. No važno, da mi je ratal! Hvala!

#359 AndrejBiz

AndrejBiz

nOObie

• Members
  • 12 objav

Objavljeno 17 maj 2009 - 14:22

Kupujem nov prenosnik. A naj naložim visto ali počakam na windows 7? Kako je s tole beta verzijo? Kaj naredim potem, ko bo na voljo končna različica Windows 7?

#360 bperc

bperc

Poročevalec

• Members
  • 729 objav

Objavljeno 17 maj 2009 - 18:05

Mi lahko nekdo pove, kje bi si lahko prilagodil Start menu, da mi ne bi bilo potrebno vsakič kliknit -->All Programs in potem -->Back, da sploh pridem do programov.

Še slikca, če bo potem kdo znal pomagat. Torej, da mi ne kaže tega belega in spodaj -->All Programs, kot sem že napisal ampak da mi pokaže takoj programe.

Objavljena slika

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov