Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Vse O Windows 7

Odgovorov v temi: 895

#401 calvooo

calvooo

Pomagač

• Members
  • 355 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 08 julij 2009 - 07:27

Imam vprašanje. Uporabljam w7 7260 32bit in vsakič ko prižgem pc mi nalaga driverje za integrirano grafično, driverje uspešno namesti ampak ko jaz znova prižgem ali resetiram pc mi te driverje spet ponovno nalaga. Se komu kaj sanja zakaj to počne, ni nevem kakšen problem ampak je moteč in brez potrebe.
Imam pa geforce 7600GT 256mb ter asrock matično, več o strojni opremi imam napisano v ˝w7 izkušnje uporabnikov˝.

lp

#402 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 14 julij 2009 - 09:07

In je že kdo preizkusil zadnji build .7600?

#403 tomigorenc

tomigorenc

Sufler

• Members
  • 163 objav
  • Kraj:Šentrupert

Objavljeno 14 julij 2009 - 10:28

jaz sem si ga virtualizirou z virtualbox-om in moram reči, da nisem opzil kakšne razlike od kerih drugih buildov. Samo to, da ne prime več serijska koda, ki sem jo dobil na Microsoftovi strani.

#404 drejc112

drejc112

Poročevalec

• Members
  • 684 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 21 julij 2009 - 18:30

Ima kdo windows 7 verzija 7600 x64 ? Ali imate iste tezave pri hibernaciji oz. spanju , da grafike ne prebudi oz. se racunalnik ne prebudi popolno, slike in zvoka ni, sledi reset - ponovni zagon.

#405 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 22 julij 2009 - 20:58

Jaz imam build 7232 zdaj kak dober mesec dni in je popolnoma stabilen. A se nebi prej pozanimal o stabilnosti builda in šele nato nameščal saj je omenjena izdaja čisto nova in torej nepreizkušena?

#406 drejc112

drejc112

Poročevalec

• Members
  • 684 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 22 julij 2009 - 21:44

Dvomim da je popolno stabilna, testiral sem vse verzije in nobena ni bila popolnoma stabilna, vsaj kaksna malenkost se je pojavila in pri vsaki verziji hibernacija ni delovala pravilno.
Medicius poskusi hibernacjio!

#407 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 25 julij 2009 - 05:47

No moj prenosnik je operacijsko počepnil, tako da sem si rekel, zakaj pa nebi kar 7ico preizkusil.
Zadeva je že gor, izredno hitra instalacija, zaenkrat mi je ok, vsaj kolikor sem sedaj v eni uri preizkusil, mam pa problem z driverji za grafično. Namreč trenutno mi prikazuje pač tisto klasično VGA grafično, noteri imam pa Geforce 8400G. Sem si prenesel driverje za windows7 prav iz Nvidia strani (veliki cca 110Mb - pač cel komplet) in ko poženem instalacijo mi javi error da:
-nimam ustreznega operacijskega sistema (kao da nimam win7 64bitna - pa le ta po pregledu v systemu je)
- ali pa da ne najde nobene ustrezne opreme, da bi nadgradil driverje

To mi javi v samem štartu namestitve tega kompleta driverjev.

Je imel kdo že kakšne podobne probleme oz. pozna kako rešitev?

Hvala.

#408 tomigorenc

tomigorenc

Sufler

• Members
  • 163 objav

Objavljeno 25 julij 2009 - 08:23

Luzdi si si mogoče prenesel napačne driverje glede verzije OS (64-bit, 32-bit)?

#409 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav

Objavljeno 25 julij 2009 - 13:24

Luzdi si si mogoče prenesel napačne driverje glede verzije OS (64-bit, 32-bit)?

Ma nemogoče. Sem jih prenesel že cel kup. Če prenesem napačno verzijo, (da je namenjena 32bitni različici) mi takoj javi da nimam 32bitnega sistema. Enkrat pa sem doživel, da mi javi da nimam 64bitnega sistema :wall: Torej nimam sodeč po driverjih ne enega ne drugega.
No sedaj sem vglavnem komplet update naredil na windowsih in ko želim instalirati grafično mi izpiše sledeče:

Objavljena slika

#410 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 25 julij 2009 - 13:31

Luzdi katera izdaja (build) ti dela težave?

#411 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1.638 objav

Objavljeno 25 julij 2009 - 14:35

Je kdo že sprobal RTM verzijo?

#412 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav

Objavljeno 26 julij 2009 - 00:32

Luzdi katera izdaja (build) ti dela težave?

Sem že uredil. Očitno so bili res krivi napačni driverji. Čeprav sem jih skoraj vsakič nalagal iz uradne strani (NVIDIA) ampak je polno verzij. Četrta je vendarle prijela tako da zadeva sedaj deluje BP.
Kje pa sploh vidim, katero verzijo imam? Jaz sem včeraj naložil uradno iz Microsofta, katero verzijo sedaj ponujajo pa ne vem :wall:

#413 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 26 julij 2009 - 07:01

Kje pa sploh vidim, katero verzijo imam? Jaz sem včeraj naložil uradno iz Microsofta, katero verzijo sedaj ponujajo pa ne vem :wall:

Z desno klikni Computer (Start menu) in izberi Properties. V oknu, ki se odpre ti piše verzija.

#414 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 26 julij 2009 - 09:15

Mimogrede drejc112 moje nastavitve so naslednje:
Capture.JPG
Ti lahko dvomiš o stabilnosti ampak moja 7-ka dela brez problemov. :wall:

#415 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 26 julij 2009 - 09:30

webphp meni ne prikaže verzijo na tak način.
Največ podatkov dobiš na naslednji način: Pritisneš WIN tipko + R, vpišeš cmd in v odprto okno systeminfo ter pritisneš enter.

#416 tomigorenc

tomigorenc

Sufler

• Members
  • 163 objav

Objavljeno 26 julij 2009 - 10:55

Lahko pogledaš tako, da odpreš recimo kalkualtor ali slikarja.... in klikneš pod pomoč (help) in o (about) in se ti izpiše.

Pripete priponke

• verzija_win_7.jpg

#417 Barton 2500+

Barton 2500+

Pomagač

• Members
  • 445 objav
  • Kraj:Summoners Rift (:

Objavljeno 26 julij 2009 - 14:38

Pozdravljeni! Imam prenosnik Acer Aspire 5735Z, z naloženimi XP, želel pa bi naložiti Windows 7. Vendar na Acerjevi strani ni oz. ne najdem gonilnikov za Windows 7. Zanima me, če bi lahko namestil kar Vistine gonilnike in bi delovalo? Je veliko možnosti da nebi? Namestil pa bi Windows 7 RTM verzijo, tako da bi jo potem kar uporabljal, ne pa imel le preizkusno.

#418 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 26 julij 2009 - 15:08

Ne morem ti 100% garantirati, ampak po vsej verjetnosti bodo res delali drajverji za Visto. :wall:

#419 somek1

somek1

Raziskovalec

• Members
  • 37 objav

Objavljeno 27 julij 2009 - 18:44

Še eno hitro vprašanje od mene. Imam hpjev prenosnik pavlion ( dual core, 9600gt, 4gb rama etc). Trenutno imam gor visto black edition in mi deluje super. Nič me ne moti in pravtako deluje hitro ( od zagona itd..). Sedaj pa razmišljam o namestitvi 7ice. Predvidevam, da se z driverji nebom preveč zaje.., ker imam vse za visto in bodo po vsej vrjetnosti tudi tam delali? Če kdo kaj ve, bi bil zelo vesel, da deli svoje izkušnje. Zanima me tudi, kaj bo oktobra ko pridejo win 7 na police? Kaj bo s to RTM verzijo, ki je trenutno na internetu ( Windows 7 Ultimate x86 RTM). Mi bo delovalo naprej ali bom potem potreboval novo inštalacijo? Še ena zadeva je glede programov. Ali vam delujejo vsi programi na win 7, ki delujejo na visti? Recimo totalcommander, winamp, bs etc..Te programe mam se iz casa xpjev in so delovali na xpjih ter pravtako sedaj na visti.

ps. Edit nedela :wall: sorry za napake v besedilu.

#420 Barton 2500+

Barton 2500+

Pomagač

• Members
  • 445 objav
  • Kraj:Summoners Rift (:

Objavljeno 07 avgust 2009 - 00:40

Sprobal sem RTM verzijo in sicer na prenosniku Acer Aspire 5735Z. Deluje odlično, le driverjev za dodatne tipke ne delujejo, nekaj iger (audition) pa javlja da ne podpirajo OSja. Namestil pa sem ga še na mojega Barton 2500+, Nvidia 6800, 1,2GB rama tam pa deluje zadovoljivo z rahlim bottleneckom procesorja ki je "še" enojedrn. Na mojo zverinico pa ga namestim ko bodo asus naredili driverje za mojo plato. Pri prenosniku so skoraj vsi driverji delovali brez problemov, za starejši računalnik pa sem imel problem s plato Albatron KX18D pro2 ki pa ima le driverje za XP že na internetu, tako em zelo težko skombiniral da delujeta zvok in internet...

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov